Čo sa mužom nepáči, keď má žena „tam dole“!

Odhalenie najintímnejšej zóny pred partnerom znamená odhodiť posledný závoj hanby. Tento akt by malo sprevádzať potešenie na oboch stranách a my vám poradíme, ako vašu lásku neznechutiť, keď zo seba dáte dole nohavičky!

27.04.2017 13:00
sex, intimity, erotika Foto:
Každá žena je tam dole iná.
debata (4)

Neupravený vzhľad

Môžete dodržiavať stopercentnú hygienu, ale aj vzhľad pohlavia je pre muža nesmierne dôležitý. Sú to prirodzení erotickí estéti. A je to podobne ako v umení. Niekto je na divoký impresionizmus voľného ochlpenia, niekto je na strohý minimalizmus brazílskeho strihu, alebo napríklad dadaizmus nových strihov. Na estetiku v nohavičkách ale rozhodne nerezignujte. Muž by bol sklamaný.

Komplexy

Áno, v nohavičkách si mnoho žien nosí extra silné komplexy z vizáže svojej vagíny. Niektoré pociťujú za ňu hanbu bez toho, aby vedeli, čo sa ich partnerovi páči. Každá žena je tam dole iná. Výrazné vnútorné pysky, alebo naopak malé. Niektorí muži milujú práve, keď je všetko vidieť, iní sú skôr na tajomstvá. Preto nie je dôvod dopredu mať strach dať dole nohavičky. Obvykle to príroda zariadila tak, že ak je chlap do vás zamilovaný, zaľúbi sa vám aj do vagíny. Neznášajú preto, ak ju chcete skrývať, máte ostych, alebo im ju servírujete na pohľad aj vychutnávanie.

Nevhodná, príliš „sterilná“ vôňa

Už indické posvätné texty rozdeľovali ženy podľa vône vagíny. Údajne existujú štyri skupiny. Tie, ktorým vonia intímny priestor ako puk lotosu, čerstvo odtrhnutá ľalia, ako horský med, alebo pižmo. Preto muži hovoria, že najkrajšia je pre nich vôňa prirodzenej ženy. No ak niečo nemajú radi, je práve prehnaná hygiena. Mnoho žien sa svoj prirodzený pach snaží zamaskovať príliš parfumovanou kozmetikou a to mužom nielenže kazí potešenie, ale keďže vôňa stimuluje aj ich sexuálny apetít, tak môžu vďaka umelým arómam pri vás ostať celkom bez vzrušenia.

Málo poznania

Mužov vždy vykoľají, ak ich partnerka k sebe pustí a pritom ich nevie správne zorientovať. Je to pre nich ako vyskytnúť sa na cudzom území bez navigácie. Poznať všeobecné zásady prístupu k žene je ako mať znalosti cestnej premávky, ale na konkrétnom mieste sa vám mapa vždy zíde. Mali by ste poznať, čo vám robí dobre, ako vás má stimulovať jazykom, dráždiť prstami, alebo kde má ubrať na intenzite a kde popracovať na dorážke. Toto si muž z prsta nevycucá a ak nepoznáte sama seba, ťažko môžete očakávať, že muž vám vyhovie. Práve naopak, nemajú radi, keď ich tam dole nezorientujete.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #ostych #vzrušenie #sexuálny apetít #prirodzená vôňa

+ Večerajte a raňajkujte niečo ľahšie, budete sa tak celý deň cítiť lepšie.
Nemíňajte všetky peniaze, ktoré sa vám...

+ Nenechajte, aby nad vami hnev a zlá nálada zvíťazili.
Vyjadrujte sa tak, aby vás všetci pochopili....