3 znamenia, ktoré by ste na začiatku vzťahu nemali ignorovať

Možno to na prvý pohľad prehliadnete. Ale ak sa vám na vašom novom partnerovi čosi nezdá, spozornite. A dobre počúvajte, čo hovorí.

26.04.2017 17:00
rande, žena, muž Foto:
Niečo sa vám na ňom nepoznáva?
debata

Moje ex boli všetky šialené

O svojich bývalých partnerkách rozpráva ako ako šialených, zlých, zákerných a ktovie, akých ešte… Skutočnosť, že všetky ženy opisuje v podstate rovnako neveští nič dobré. Chyba zrejme nebude ani tak na strane jeho expriateliek, ale niekde celkom inde. Nie je to ešte dôvod na rozchod, len vnímajte opatrne jeho opisy a premýšĺajte nad nimi… Naozaj je taký dokonalý, za akého sa považuje?

Neviem, čo mám robiť

Iste, ak sa vás opýta na názor, odpoviete. Partneri riešia zásadné otázky spolu. Ale v začiatku vzťahu sa zložité otázky neriešia. Vzťah je o zábave. A ak je extrémne neistý vo všetkom, čo robí, spozornite. Máte byť jeho matkou či partnerkou? Takéto správanie vypovedá o jeho neistote a nezrelosti. Potrebujete po svojom boku muža, ktorého je treba vodiť za ručičku? Alebo muža, o ktorého sa môžete občas oprieť?

O tomto by som nerád hovoril

A ani o tom či niečom inom. Tých tém, ktorým sa vyhýba, je akosi priveľa. Skúpi na slovo je pri témach kamaráti, rodina aj práca. Čiže pri všetkom podstatnom. Je isté, že pred vami čosi skrýva. Ak neodkrýva karty hneď na začiatku vzťahu, ako budete pokračovať v budúcnosti, ak by váš vzťah bol čoraz vážnejší?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rande #expriateľka #tajomstvá

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...