Správanie, ktoré vám prezradí, že vás využíva len na sex!

Vy ste sa rozhodli dať mu všetko. Srdce, lásku aj telo. No on kašle na vaše city, hoci na to, aby sa vám dostal pravidelne do nohavičiek, sa dokáže vcelku dlho pretvarovať.

23.04.2017 11:00
nevera, vzťah, láska Foto:
Muž sa dokáže pretvarovať, ale niekedy mu prasknú nervy.
debata

Prinášame návod, ako odhalíte nadržaného chlapa, ktorému ide len o to, aby ste ho privinuli stehnami.

O sexe, o sexe a o sexe…

Sex je vo vzťahu potrebný, dôležitý a nesmie chýbať. Aj laškovanie o ňom je v poriadku aj rozhovory, no ak sa vždy všetko, keď ste spolu, točí len okolo jeho erekcie, tak vám prakticky nepriamo hovorí, že ste pre neho prostriedok k uspokojeniu. Nie žena, ktorú miluje.

Je milý, ale…

Muž sa dokáže pretvarovať, ale niekedy mu prasknú nervy. A to práve vtedy, ak nedosiahne svoje. Je sladký ako med, no keď mu je jasné, že napriek naliehaniu s ním do postele nepôjdete, akoby sa otočil o 180 stupňov a stáva sa z neho agresívny, nepríčetný a nepríjemný jedinec? Je to jasné, všetko medzi vami dvoma meria mierou uspokojenia. Takýto vzťah má trvácnosť len dovtedy, kým ho vaše telo bude baviť. Bez ohľadu na to, čo vy k nemu cítite.

Nemá zodpovednosť

V preklade to znamená, že nemá problém flirtovať s inými, nebodaj ich aj baliť a to rovno pred vami. V princípe mu nejde o to, či si vzťah udrží, alebo sa naštvete a vezmete nohy na plecia. Rovnako dáva najavo, že ak budete chcieť niečo, čo nie je podľa jeho plánov, nevadí mu pustiť vás k vode. Síce by ho to trápilo, ale len dovtedy, kým sa nájde iná, ktorá pred ním roztiahne nohy.

Chce sex a nebude čakať

Typický príklad víkendových a diskotékových milovníkov. Dokážu vám sľúbiť prakticky všetko, okamžite a na počkanie. Dokonca aj rodinu a veľký dom plný detí. Má to však jediný háčik, chce vás otestovať v posteli. Testuje, testuje a sľuby sa neplnia ani po týždni, mesiaci či roku. Vtedy vám môže byť jasné, že sex je to jediné, čo ho pri vás drží a sľubovaná budúcnosť je asi ako reklama v televízii. Tiež sa jej nedá vždy veriť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #milenec #flirt #uspokojovanie #príležitostný sex

+ Správna zdravá životospráva sa ukáže aj na vašej pokožke.
Načo vám je sláva a peniaze, keď vás doma nikto...

+ Neklamte sami seba, priznajte, že máte problém a riešte ho.
Nepoľavujte, vydržte v tempe a dostanete sa k...