Muž v znamení býka: Ťažko odpúšťa, ťažko zabúda

Tento muž si najlepšie porozumie s ostatnými zemskými znameniami - kozorožcom a pannou.

28.04.2017 17:00
debata
Muž v znamení býka. Foto: SHUTTERSTOCK
muž v znamení býka, znamenie býk Muž v znamení býka.

Chce dobre vyzerať

Muž, narodený v znamení býka je veľmi mužský, hoci si dáva záležať na tom, aby dobre vyzeral. Takisto je veľmi vášnivý, takže žena, ktorá ho uloví, sa má na čo tešiť! Podobne, ako ostatné zemské znamenia, aj býk má tendenciu „zapúšťať korene“, nie je ako strelec, ktorému je jedno, kde býva a že býva dočasne…

Bývanie, auto, dovolenka

Býka astrológovia charakterizujú ako majetníckeho. Dobre zarába, ale najväčší dôraz kladie predsa len na svoj príbytok. Málokedy býva v podnájme, ale ak sa to stane, aj tento byt si zariadi podľa svojich predstáv (nie je mu jedno, kde skloní hlavu) a málokedy dá prednosť autu pred vlastným bývaním. Auto a dovolenky nasledujú až po tom.

Je pôžitkár

Ak cestuje, potom minie veľa peňazí, hoci tento človek vie aj šetriť. (Nepatrí k rozhadzovačným, nie je baran!). Hoci je na cestách nudnejší ako znamenia, ktoré dychtia po dobrodružstve (strelec, vodnár), alebo potrebujú k životu adrenalín (baran). On si rád vychutná dobre jedlo a počasie, posedí, pokochá sa. Nemusí stihnúť všetko.

Dobrý milenec

Sex si vedia vychutnávať rovnako ako škorpióni a sú dobrí milenci. Ak sme už pri partnerstve, pôsobia pokojne. Býk je charakteristický tým, že dlho trvá, kým vybuchne – veľa vydrží. Ale keď pohár jeho trpezlivosti pretečie, vybuchnúť vie oveľa hlasnejšie, ako baran, ktorý sa z výbuchu, na rozdiel od býka, hneď aj upokojí…

Nerád vyznáva lásku

Náročné ženy – preč od býka! Nečakajte od neho intelektuálne debaty, tie môžete viesť s mužom v znamení leva či vodnára. Tento muž je, slušne povedané, jednoduchší. Podobne, ako ostatní muži, aj on nerád vyznáva lásku prehnane často a je skúpy na emócie. Zaberák vo vzťahu s býkom je predovšetkým to, že veľmi ťažko zabúda a ešte ťažšie odpúšťa.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bývanie #výbuch #nuda #majetok #znamenie býk #intelekt #korene #pôžitok

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...