Život po vašom boku? 5 znamení, že on nič také nechce

Hoci tvoríte pár, nič s prívlastkom "navždy" z toho nebude. Tu sú jasné znamenia.

24.04.2017 09:00
rozvod, rozchod, hádka Foto:
Skôr ako spoločný život vás čaká rozchod.
debata

Myslí viac na seba

Ešte nie je nastavený na „my“, nevníma vás ako partnerku, s ktorou by počítal do ďalekej budúcnosti. V rozhovoroch, kedy čokoľvek plánuje, dominuje slovo „ja“. Samozrejme, váš názor ho zaujíma, ale nijako sa podľa neho neriadi ani neobmedzuje.

Často rieši minulosť

Či už jeho bývalé vzťahy alebo tie vaše, nedokáže sa od nich odpútať. Stále sa obzerá späť, často rozpráva o bývalých partnerkách a nijako sa neobáva vašich reakcií. Je mu v podstate jedno, či vás jeho slová trápia alebo nie.

Zásadné rozhodnutia odmieta

Ak chcete, aby povedal čosi zásadné, „rozkýval“ sa nejakým smerom, urobil rázny krok vo vašom vzťahu – tak sa vykrúca. Nevie vám odpovedať na otázky, ktoré mu dávate. On sám na ne nepozná odpovede, pretože netuší, akým smerom sa s vami vlastne vydá.

Nie je nápomocný

Naozaj by ste chceli žiť s mužom, na ktorého sa neviete spoľahnúť? Ktorý nestojí pri vás, nepohne ani prstom, ak potrebujete pomoc? Na všetko ste vlastne sama, hoci máte partnera.

Vzťah ťaháte len vy

Ak by neblo vás, váš program by bol veľmi skromný. Všetky nápady vychádzajú z vašej hlavy, ste to vy, kto robí víkendové či dovolenkové plány. On sa vlastne iba „vezie“. A vás prenasleduje ubíjajúci pocit, že niečo vo vašom vzťahu nie je v poriadku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #single #partner #zivot #sebec

+ Venujte dnes svoj čas sami pre seba, potrebujete to.
Tímová spolupráca bude kľúčom k úspechu na pracovisku....

+ Nový športový režim prinesie posilnenie tela aj ducha.
Ak niečo pokazíte, aj si zato zaplatíte, myslite však do...