Ako veľmi zaujíma single ženu príjem jej budúceho partnera?

S pribúdajúcim vekom sú požiadavky žien na príjem partnera čoraz vyššie.

23.04.2017 08:00
partner, láska, rande, večierok Foto:
Myslíte na príjem muža, s ktorým ste na rande?
debata

Veľké auto, skvelý byt, značkové oblečenie – aj keď to ženy nepočujú rady, podľa prieskumu, ktorý uskutočnila internetová zoznamka „LoveScout24.de“ stále pomerne veľké percento žien kladie dôraz na to, ako je ich potencionálny partner finačne zabezpečený. S pribúdajúcim vekom dám číslo ešte stúpa.

Do prieskumu sa na spomínanom portáli zapojili 10 000 single ľudí v celej Európe. Otázky sa týkali randenia a príjmu. Ako dopadli jednotlivé štáty?

V Nemecku 23 percent single žien priznalo, že by nerandilo s mužom, ktorý zarába menej než ony. Zvlášť ženy nad 35 rokov uprednostňujú finančne zabezpečeného partnera. Muži nevidia otázku zárobku tak ako ženy, platový rozdiel ich trápi oveĺa menej. Iba 12 percent mužov by odmietlo randiť so ženou, ktorá zarába viac.

V Taliansku dopadli výsledky prieskumu takto: 24 percent žien a 13 percent mužov vyžaduje, abo bol muž lepšie zarábajúcim v randiacej dvojici. Čo sa ostatných európskych štátov týka, téma príjmu muža najmenej zaujímala single ženy vo Francúzsku, Švédsku a Španielsku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #peniaze #príjem #rande #partner

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...