Prečo si vždy nájdete „nesprávneho“ chlapa?

Mnoho žien zápasí roky s rovnakým problémom. Vždy si nájdu rovnako zlého chlapa ako bol ten, od ktorého ušli.

19.04.2017 17:00
smútok, choroba, bolesť, nešťastie, depresia Foto:
Zmeňte svoj štýl života a uvidíte, že sa zmenia aj muži, ktorí vám budú dvoriť.
debata

Nejde o žiadne prekliatie. Odborníci na vzťahy totiž jasne označili dôvody, prečo sa to deje, aj ako z bludného kruhu uniknúť von.

Prostredie

To, či pre každého existuje len jeden ideálny partner, je vysoko diskutabilné. Čo ak by ten váš bol na druhom konci sveta? Stretnúť ho je nemožné. Obvykle si teda lovíme známosti v blízkom revíri. Problémom nesprávneho výberu je teda miesto. Veľa žien si nájde prvého, druhého aj tretieho a každého ďalšieho chlapa obvykle z rovnakého prostredia. Skúste opustiť hranice obvyklého revíru, kde ste sa doteraz ohliadali po láske. Uvidíte, že so zmenou prídu aj iní chlapi.

Nezlučiteľné vlastnosti

Ďalším dôvodom opakovaného neúspechu je, že ženy zvyknú u mužov hľadať svoje favorizované vlastnosti. Či už telesné, alebo charakterové. Nebezpečím je, že ak vašich mužov spájali rovnaké pozitívne črty, tak treba počítať s tým, že zrejme sa nepodobajú len kladmi. Čoskoro ukážu aj svoju odvrátenú stránku, ktorú tiež poznáte. Skúste teda zmeniť preferenčný rámec. Možno nájdete aj mnoho iných pozitív, ktoré vás na mužovi pritiahnu a neprinesú kópiu tých, čo ste nakoniec aj tak museli poslať k vode.

Ste korisť

Možno ani nikoho aktívne nehľadáte, ale tí chlapi si vás nájdu sami. Ak je toto váš prípad, tak pravdepodobne vyžarujete isté fluidum, ktoré priťahuje rovnaké typy mužov. Napríklad utiahnuté ženy zvyknú zaujať intelektuálov, naopak rozšafné sukničkárov, vyzývavé tých, ktorí preferujú telo pred duchom a podobne. Ak zmeníte svoj štýl obliekania, správania, prípadne aj života, uvidíte, že sa vám absolútne zmení aj skupina mužov, ktorá vám bude dvoriť.

Robíte rovnaké chyby

Možno ste si jednoducho našli aj iného chlapa, ale vašim prístupom, ste si z neho vychovali to, čo zo všetkých pred ním. Ak máte pocit, že aj úplne iný typ muža nakoniec v živote s vami skĺzol do rovnakých koľají ako tí v minulosti, je načase zmeniť postoj k mužom. Niekedy to môže byť prílišná láskavosť na úvod, čo z partnera spraví lenivca, alebo naopak odmeranosť. Prehnaná, alebo slabá aktivita v posteli… Vo vzťahoch to pôsobí tak trochu ako vo fyzike. Isté akcie vyvolajú predvídateľné reakcie. Stačí zmeniť vlastné aktivity a chlap sa aj odlišne prejaví.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #rozchod #nesprávny chlap #ideálny partner

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....