Päť dôvodov, prečo nenájdete na zoznamke chlapa pre život!

Máte kamarátky, máte rodinu, máte možno aj domáce zvieratko, ale stále vás škrie istý druh vzťahovej samoty. Jedným očkom koketujete so zoznamkou. Je plná mužov, stačí si vybrať.

17.04.2017 14:00
muž, počítač, laptop, notebook Foto:
Internetové servery sú preťažené množstvom chlapov, ktorí sa snažia loviť bokovky.
debata (2)

No keby to tak fungovalo, neboli by nezadané. Tu však tú právu lásku hľadáte zbytočne z viacerých dôvodov.

Zástupy zadaných mužov

Anonymita zoznamky hrá v neprospech úprimnosti. Internetové servery sú preťažené množstvom chlapov, ktorí sa snažia loviť bokovky, milenky, flirty. To práve nie je to, čo chcete, ak v srdci cítite prázdnotu. Niekedy sú úprimní a povedia, že hľadajú len zábavu, inokedy sa skrývajú a zatĺkajú, zatĺkajú, namotávajú, až kým vám nezlomia srdce.

Bojkovia

Ak nie je chlap zadaný, obvykle patrí k skupine nesmelých mužov, ktorí sa boja osloviť ženu len tak na ulici, v bare, v knižnici, alebo napríklad aj v kostole. Ak muž hľadá cez internet partnerku, je to obvykle typ, ktorý nemá koníčky, zábavu a jeho spoločenský život je dosť biedny, aby našiel ženu, ktorá by k nemu ladila. A to je problém, pretože ak chcete chlapa, ktorý vás inšpiruje, poteší, bude vám oporou, na zoznamku zabudnite.

Klamári

Kto sa pohyboval niekedy v internetových vodách dobre vie, že je to koncentrácia klamárov, ktorí sa neštítia použiť ani cudzie fotky ľudí. Keď sa dostanete k realite, je vcelku možné, že príde úplne iný muž. Ak aj nie fyziológiou, často s úplne odlišným správaním, ako bol za počítačom. Niektorí klamú vedome, iní majú k sebe len nekritické hodnotenia. Oba prípady sú však rovnako biedne.

Zabávajú sa

Nie je tajomstvo, že niektorí muži sa nechodia do miestností na zoznamovanie zoznamovať. Chcú si jednoducho pošúchať ego tým, že si robia čiarky v denníku, koľko žien zbalili a koľko ich chcelo. Niekedy sa ani nepotrebujú stretnúť, no vás to poriadne sklame.

Veční blúdiči

Treba si priznať, že na zoznamkách sú okrem zadaných aj chlapi, ktorí jednoducho budú večne hľadať dokonalú ženu. A ani vy im v reálnom živote nevyhoviete. Príčinou však je, že sú to starí mládenci, ktorým už nerozumie ani vlastná mama, nieto ešte cudzia žena.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #zoznamka #flirt #anonymita #samota

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...