Chcete horúcejší sex? Spravte počas predohry týchto päť vecí!

Dobrý, horúci, vášnivý a uspokojivý sex nemožno merať od chvíle, keď do vás partner vstúpi. Začína totiž už počas vhodne nastavenej predohry.

15.04.2017 17:00
Dotyky, ktoré sexu pristanú Foto:
Dotyky, ktoré sexu pristanú.
debata

Vychutnajte si ju

Neberte predohru ako úvod, ako predprípravu, ako niečo menej podstatné, ako úvodné titulky vo filme. Predohra je totiž už plnohodnotným milovaním. Zamerajte sa na prežívanie okamihu a užívajte si ju. Hladkanie, šepkanie, dotyky, to všetko v konečnom dôsledku uvoľňuje vaše telo aj myseľ k tomu, aby ste dosiahli viac a intenzívnejšie vyvrcholenie.

Skúste pritvrdiť

Ak hovoríme o tom, že predohru netreba skracovať, to neznamená, že musí byť sladká ako natieranie sa medom. To rozhodne nie. Môžte do nej implementovať aj štipku bolesti, techniku zväzovania, či pre skúsenejších hru s voskom, alebo štipcami na bradavkách. Možností ako si spraviť predohru pikantnejšou nájdete v množstve článkov, ale aj tak najlepšie bude, ak ich vylovíte z vlastných predstáv.

Spoznávajte sa

Sex je už stávka na istotu. Dobrá poloha, praktický pohyb, rytmus a cieľ je jasný – dosiahnuť orgazmus. Predohra je však chvíľa, aby ste objavovali nielen telo, ale aj nové praktiky a zaujímavé možnosti dráždenia, ktoré vám robia dobre. Tu je priestor, aby ste sa do nich pustili, uvoľnili sa a užili si pekné chvíle plné zábavy a rozkoše.

Skúste ju inde

Predohra pred sexom musí byť, ale nikde nie je napísané, či bezprostredne pred ním. Je extrémne vzrušujúce začať ju napríklad v autobuse, len tak jemne, dotykmi, bozkami, prípadne v reštaurácii, alebo cestou domov nočným mestom. Ako stúpa teplota vonku, tak sa toho po zotmení dá prežívať čoraz viac. Vyskúšajte. Doma potom rozbalíte svoj sexuálny apetít vyhladovaný na maximum. Zaručene vám takýto prvok osvieži bežnú rutinu.

Skúšajte nové dotyky

Máloktoré dvojice si to uvedomujú, no obvykle používajú rovnaké chvaty na hladenie aj objímanie. Dajte si však predsavzatie, že počas každej predohry skúsite aj nové cesty po partnerovom tele a jeho ruky povediete aj inak ako obvykle. Je to skutočná cesta k prežitiu super sexu aj orgazmu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #vášeň #predohra #sexuálne techniky

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...