Výber jedla na rande tvorí o vás obraz. Čo mu o vás napovie?

Aj z jedla sa dá vytvoriť istý obraz o človeku. Ak idete na prvé či druhé rande spojené s večerou, to, čo si objednáte, môže napovedať mužovi niečo o vás.

10.04.2017 15:00
žena, muž, láska, rande Foto:
Vyberajte si jedlo tak, aby ste vyvolali dobrý dojem. Paradoxne, taká pizza či burger zaberú.
debata

Tvrdí to aspoň expert na vzťahy Ar’nie Krogh, ktorého cituje britský Daily Mail a ktorý prezradil, aké asociácie vyvoláva konkrétne jedlo. Tak napríklad, ak…

Si objednáte šalát

Vyvoláte dojem, že sa príliš strážite. Samozrejme, je to spojené s líniou, ale v podvedomí sa vytvorí obraz, že môžete byť človekom, ktorý sa nevie celkom uvoľniť a príliš sa kontroluje. Nedokáže si v živote celkom dopriať jeho radosti.

Si objednáte pizzu alebo burger

Dojem je výrazne lepší. Takéto jedlo totiž vyvolá u muža predstavu, že ste normálna žena, ktorá sa nebojí normálneho jedla. Dokonca aj fakt, že obe jedlá sa zvyknú jesť rukami, nahráva tomu, že vás muž bude vnímať ako uvoľnenú ženu z mäsa a kostí a budete mu pripadať sexy.

Si objednáte dezert či kávu

V takom prípade dávate najavo, že vás stretnutie baví a signál znie jasne, nechcem ešte, aby sa skončilo. Ak je to vzájomné, muža určite vaša voľba poteší. Vzťahový expert teda odporúča pri príjemnom rande si nechať miesto na dezert a potvrdiť proťajšku, že vás to s ním baví.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rande #výpoveď #partner #jedlo #dojem

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...