Päť chvatov, ktoré by ste pri sexe mali na partnera použiť!

Kolekciu chvatov máme na obranu, na boj aj v rámci tanečných kreácií a čo tak poznať správne dotyky aj k posteľným hrám? Tu vedia spraviť ruky aj tak najviac radosti.

08.04.2017 17:00
sex, vzťh, intimity Foto:
Pri sexe nezanedbávajte prácu rúk na mužskom tele.
debata (1)

Zabudnite, že sa dajú použiť len na objatie, alebo uvoľnené rozloženie vedľa tela.

Neobchádzajte zadok

Nesmiete ho obísť za žiadnych okolností. Ani neviete, aké je to faux pas, ak nemáte v posteli panica a on už zažil skúsenú milenku, ktorá mu aj počas obyčajného misionára hladila zadok, dotýkala sa ho, alebo ho dokonca zvierala a korigovala pohyb a potom narazí na ženu, ktorí sa mužského zadku ani nedotkne. Je jedno, aký si nájdete spôsob, ale verte, že muž sexuálne pookreje, ak tejto časti jeho tela budete náležite venovať dotyky.

Hrajte na miešky

Pri mnohých polohách k nim máte voľný prístup. Ideálne však je namieriť k nim ruky až pred koncom milovania. Je to pre mužov tak príjemné, že správny dotyk vie urýchliť aj príchod ejakulácie. Môžete tu použiť opatrné masírovanie, hladkanie, alebo nežnejšie škrabkanie po pokožke. Príde si na svoje a odmení vás (nielen) úsmevom.

Škriabte nechtami

Nepotrebuje, aby ste mu zanechali jazvy, ale ak máte pestované nechty, tak rozhodne ich nemajte len na okrasu. Mužom spôsobuje príjemné zimomriavky, ak im žena nechtami prechádza po pokožke. Najlepšie miesta sú ramená, chrbát, alebo krk. Pokojne mu môžete spraviť počas milovania aj masáž hlavy nechtami, to ho spolu s vyvrcholením dokonale uvoľní.

Masáž hrude

Niekedy muži menia polohy len preto, aby dali možnosť prejaviť sa aj partnerke. Poznáte ten moment, keď sa od vás vzdiali a pozerá vám od tváre? Čaká, že ho chytíte za prsia, zapriete sa do jeho hrude a začnete mu masírovať prsia. Aj muži majú veľmi citlivé bradavky a najradšej na nich majú dlane svojej partnerky. Neochudobňujte ho o tieto príjemné zážitky.

Jemne k análu

Možno sa spočiatku bude ostýchať, ale nakoniec vás medzi svoje polky rád pustí. Pamätajte si však zásadu, ktorá platí aj na ženy, žiadne otvory sa nemasírujú bez dostatočného lubrikovania. Naslinený, alebo vlhký, naolejovaný prst môžete namieriť priamo k partnerovmu konečníku a citlivou masážou mu dráždiť nervové zakončenia v okolí. Pochváli vás za tento chvat, ktorý si bude aj náležite užívať.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #sexuálne techniky

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...