Svadby na jeseň sú v móde!

Stále viac párov sa rozhoduje pre svadbu na jeseň. Aké sa hodia šaty, torta a drink v tomto peknom období?

13.04.2017 15:00
kvety Foto:
Sviežo jesennú kombináciu dosiahnete, ak spojíte iskerník, eukalyptus, populus, ružu, buk a krásku.
debata

Niet divu, že jesenné svadby sa tešia čoraz väčšej obľube, pretože zlaté ročné obdobie dokáže ceremóniu otočiť do magickej kulisy. Perfektne sa hodí mesiac október, kedy je obloha často ešte modrá, ale listy stromov sa už pomaly sfarbujú. Na internete možno nájsť veľa inšpirácií pre peknú svadbu na jeseň. Čo vravíte napríklad na oslavu v štýlovej stodole, ktorá je obklopená farebnými stromami?

Výzdoba

V súlade s jeseňou sa hodí ružová v žltej alebo červená farba v kombinácií s bobuľovým ovocím a sfarbeným lístím. Nádherné sú napríklad pozlátené listy. Okrem toho sa hodí všetko s rustikálnou eleganciou – drevené lavice, balíky slamy a gaštany.

Svadobné šaty

Keďže je už na jeseň trochu chladno, mali by ste voliť šaty s dlhými rukávmi alebo zodpovedajúce sako či šatku. Dlhé rukávy s bielou čipkou vyzerajú jednoducho fantasticky. Veľmi pekné sú aj šaty s farebným akcentom v zlatej, krémovej alebo červenej.

Torta

Torty so sezónnym ovocím a kvetmi sú jednoducho nádherné. Vhodné je bobuľové ovocie, jablká, hrozno alebo orechy. Gaštanová torta s jesennou dekoráciou by bola pekná! Aj vy si to myslíte?

Punč

Na punč sa už teší každý! Naozaj dobrý je v prípade svadobnej veselky pripravený vo veľkej nádobe s jablkom a škoricou a zodpovedajúcou dekoráciou.

////

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #jeseň #orechy #gaštany #punč #lístie #čipka #škorica #stodola

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...