Orgazmus viackrát za sebou? Ženy prehovorili! A šokovali...

Zvykne sa hovorievať, že orgazmus je pre mnohé ženy nedosiahnuteľným cieľom. Podľa štúdie známej internetovej zoznamky sa však ukazujú trošku iné fakty.

07.04.2017 07:00
sex, intimity, orgazmus Foto:
Ako to vlastne je s orgazmom u žien?
debata

Internetová zoznamka Victoria Milan, ktorá je určená pre ľudí túžiacich po tajnej aférke či romániku, dotazovala svojich aktívnych členov. Na prieskume sa zúčastnilo 5971 osôb (žien) z 15 krajín a hlavnou témou bol orgazmus. A to nie hocijaký, ale mnohonásobný.

Výsledky tvrdia, že mnohonásobný orgazmus prežije pri každom milovaní až 39,8 percenta žien, čo znie viac ako prekvapivo. 19,5 % žien hovorí, že prežívajú mnohonásobný orgazmus len raz ročne, kým zhruba 17,3 % ho prežije na každý druhý pokus. 13,9 % opýtaných si tento fenomén užije raz mesačne a 9,5 % raz za týždeň.

Tretina opýtaných žien zvyčajne zažíva dva orgazmy za sebou, 17,2 % má trojnásobné potešenie. Zaujímavosťou je aj výsledok otázky, kto vlastne ženám takúto multi-rozkoš prinesie. 49,3 % dám hovorí, že lavínu orgazmov u nich spúšťa partner, u 42,3 percent je to tajný milenec. Z opýtaných bolo 8,5 percenta žien, ktoré priznali, že mnohonásobný orgazmus zažili pri sexe na jednu noc.

Možno by však bolo správne podotknúť, že členmi spomenutej internetovej zoznamky sú predovšetkým ľudia, ktorí túžia po tajnom a zakázanom sexe. Mnohí z nich sú síce zadaní, ale zároveň si chcú užiť nekomplikovaný sexuálny vzťah a uspokojiť svoje fyzické túžby.

Je teda možné domnievať sa, že pre mnoho z nich zvyšuje intenzitu vzrušenia, prežívania sexuálneho zážitku a tiež počet orgazmov aj fakt, že ide o zakázaný sex a sexuálne romániky. Svedčiť o tom môže aj pomerne vysoké číslo tých žien, ktorým mnohonásobný orgazmus prináša práve tajný milenec či jednorázové dobrodružstvo.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sex #Telo #orgazmus #rozkoš #vzrušenie

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...