Potešte partnera v posteli svojimi prsiami. Bez ohľadu na veľkosť!

Ženské poprsie je pre každého muža magnetom. Naučte sa ho využiť v prospech vášnivých posteľných hier, ktorých sa nebude vedieť nabažiť.

06.04.2017 17:00
prsia, dekolt, erotika Foto:
Niektoré podprsenky sú priam stvorené na to, aby zmenili tvar aj charakter vašej hrude.
debata

Aj veľkosť síce zohráva rolu, ale platí to, čo pri penise. Nie je tou najdôležitejšou vlastnosťou.

Dráždenie prsiami

Ak ste trochu zbehlá v erotických trendoch, možno už viete, že muži dávajú pred sexuálnymi službami v klasickom prevedení prednosť tantrickým, erotickým a nuru masážam. Dôvodom je užívanie si ženského tela pri všetkom bezpečí a zároveň to, že doma takýto kontakt s poprsím a telom ženy nemajú. Skúste ho niekedy len tak skúšobne vymasírovať prsiami po tele. Nepotrebujete na to ani extra objemy, postačí, že zacíti vaše pevné bradavky.

Masturbácia

Klasická sexuálna pozícia, pri ktorej partner vniká žene údom medzi prsia. Toto sa dá síce aplikovať pri väčšom obdarení, ale napríklad dráždenie partnerovho údu vašou hruďou je možné aj s menšou nádielkou. Skúste jeho najcitlivejšie miesta potešiť kontaktom s vašimi bradavkami. Stačí trocha oleja, lubrikačný gél a uvidíte, že veľkosť nie je všetko.

Predveďte sa

Každý muž sa pozrie rád na nahé prsia. No je to ako s jedlom. Môžete navariť skvelé dobroty, ak ich neviete naservírovať, efekt bude len polovičný. Pamätajte na to aj v posteli. Riešením je olej rozotrený po hrudi, zvodná hudba, príjemné prevedenie vlastného dráždenia poprsia. Prečo nie? Spravíte radosť partnerovi na pohľad a ten vám to prirodzene oplatí dostatočne sviežim výkonom v perinách.

Sexi bez nahoty

Skúste to. Mnoho žien sa hanbí robiť partnerovi intímnu módnu prehliadku. Tie najkrajšie kúsky erotickej bielizne skrývajú v spodnej časti zásuvky. Vyvetrajte ich na svojom poprsí. Niektoré podprsenky sú priam stvorené na to, aby zmenili tvar aj charakter vašej hrude a partnera nanovo očarili, aj keď mal pocit, že už ho nemáte čím oslniť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #erotika #poprsie #masturbácia #dráždenie #sexy bielizeň

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...