Podviedol vás? K nevere ho dohnal jeden z týchto dôvodov

Pýtate sa, prečo sa to stalo? Hádky, problémy v práci aj málo vzrušenia vo vašej spálni... Čo ešte ho zavialo do cudzej postele?

05.04.2017 13:00
nevera, vzťah, problém Foto:
Čoho ste sa to dočkali?
debata

Nuda v posteli

Pod tlakom bežného života ste obaja akosi uviazli v jednom bode, čo sa sexuálnej vášne týka. Frekvencia posteľných radovánok je viac než zriedkavá a ak už k niečomu dospejete, je to nuda nad nudu. Nie je to len vaša chyba, svoju časť viny nesie aj partner. Ale práve táto frustrácia z toho, čo v posteli prežívate, ho priviedla k sexu, ktorý ho baví oveĺa viac, ako ten váš partnerský.

Pokrivkávajúca kariéra

Aj problémy v prácu a zlý pocit z podaných výkonov spúšťa v hlave muža varovbnú kontrolu – stojím ešte za niečo? Od vás sa povzbudenia nedočká, ste priveľmi zaneprázdnená inými povinnos'tami. Na zodvihnutie sebavedomia vášho drahého vám nezostáva čas ani priestor! A tu sa nájde milá, chápavá a pekná kolegyňa, ktorá mu sebavedomie do žíl vleje. Aj v posteli.

Stretnutie s minulosťou

A on jej neodolal. Náhodné stretnutie niekdajšej lásky ho dostalo. Šedá a stereotypná prítomnosť bola preňho zrazu bezvýznamná, staré vzrušenie ožilo. Jeho svieža a krásna ex mu pomotala hlavu. Zabudol, že žije iný život. Pár stretnutí a už sa viezol na vlne znovuobjaveného vzrušenia. Hra, ktorá ho začala priveľmi baviť, môže mať nepríjemné následky pre váš vzťah.

Kríza vo vzťahu

Nevera si ho našla v tú najnesprávnejšiu dobu. Utiekol pred vašimi spoločnými problémami, ktoré sa hromadili. Hádky, tichá domácnosť, večné výčitky – muži utekajú tam, kde je pokoj. Chvíľková oáza kľudu s benefitom dobrého sexu. A následný návrat do vašej nevľúdnej domácnosti.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nevera #posteľ #vzrušenie #sokyňa

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...