Muži prehovorili: Toto ich najviac odpudzuje na nahej žene!

V zajatí nahoty sa už neskryjete za sťahovacie nohavičky, ani push-upku. Mnohé ženy sa preto hanbia ostať nahé napospas lačným mužským pohľadom.

01.04.2017 17:00
žena, nahota, kúpeľňa Foto:
Muži si radi vychutnajú svoju nahú lásku iba tak prirodzene.
debata (1)

Paradoxne to nie sú telesné chybičky krásny, čo mužov donúti nechať si zájsť chuť na nahú partnerku.

Zakrývanie

Ak má byť nahota príťažlivá, krásna a žiadaná, tak musí byť do značnej miery aj exhibicionistická, zvodná, koketná a šteklivá. Preto svoje telo náležite predstavte. Na chvíľu sa vo svetle sviečok, alebo tlmeného osvetlenia predveďte ako kráľovná, ako majsterka polôh a krásy. Muži nemajú radi, ak ste nahá, ale tvárite sa, akoby ste boli najradšej zahalená. Nechajte všetky škrupule za sebou a ukážte, čím vás príroda obdarila. Muža vzrušujete, ako vyzeráte a viac o tom nepochybujte.

Neprirodzenosť

Hry do vzťahu nepatria. Teda nie také, ktoré by ste nehrali spolu. Mnoho žien má tendenciu sa bez šiat správať absolútne neprirodzene. Nie je na to dôvod. Prečo by ste doma v teplé dni nemohli chodiť úplne prirodzene bez podprsenky? Každého chlapa poteší, ak vidí ženskú nahotu v jej prirodzenej forme. Chcú vidieť, ako sa vám vlnia prsia pri varení nedeľného obeda, alebo pri žehlení. Ak potrebujete nahá vždy len strúhať pózy, je to škoda. Muži si radi vychutnajú svoju nahú lásku iba tak prirodzene.

Nemožnosť sa dotýkať

Je to prirodzené, že nahá pokožka, prsia a bradavky inšpirujú a lákajú k dotyku. Najhoršie preto je, ak sa nahá žena zamračí a odoženie partnera od seba ako dotieravý hmyz. Iba preto, že sa napríklad ponáhľa do práce, alebo nemá čas. Ak ste už raz nahá, pustite si partnera na telo. Muži sa potešia. Jediným problémom je, ak sa ženy tvária, akoby neboli pre nich. To ich odpudzuje niekedy až tak veľmi, že sa časom o vás prestanú úplne zaujímať. Obvykle ani nechcú zdržiavať, len vám pobozkať a pohladiť prsia, tak im to doprajte s úsmevom.

Nie sú dostatočne často nahé

Nahota za odmenu, nahota pred sexom, nahota na „výročia“. Toto mužom spôsobuje skutočné zimomriavky. Muži si vždy radi vychutnajú pekný pohľad. Ak nemajú dosť tej svojej, zájdu na internet, alebo do striptízového klubu. Muži neprestanú milovať nahotu, ak im ju nedoprajete. Najviac ich vie preto nahnevať, ak im ju vlastná polovička dávkuje ako cukríky malému dieťaťu.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #nahota #erotika #prirodzenosť #dráždivosť #koketnosť

+ Pravidelné cvičenie zvýši vašu energiu a životný elán.
Osobný rozvoj vám otvorí dvere k novým príležitostiam....

+ Čerstvý vzduch a pohyb vonku zlepšia vašu kondíciu.
Nové projekty v práci vám prinesú vzrušenie a výzvy....