Stráca váš partner erekciu a záujem? Vieme, čo je za tým!

Problém chabnúcej erekcie nemusí byť vôbec fyzický, ale partnerský. V dlhodobých vzťahom muži najviac priznávajú, že vlastná partnerka ich priťahuje rovnako, ako obohraná platňa. No a tým súvisí aj záujem a fyzická disponovanosť.

31.03.2017 17:00
sex, vzťah, intimity, problém Foto:
Ak chcete muža vrátiť do formy, o sexe nehovorte, ale konajte.
debata

Problém dlhodobého spolužitia

Muži majú málokedy problém so sexom v začiatkoch vzťahu. Teda ak nejde o jeho nedostatok, pretože na ten sa skutočne sťažujú. O pár rokov to však býva presne naopak. Radšej by robili čokoľvek iné, ako sa venovali vlastnej partnerke. Vykazujú totiž syndróm opotrebovanosti. Hoci partnerku milujú, telesne už pre nich nemá dostatok stimulácie na rozprúdenie krvi tak, aby to spôsobovalo ten správy tlak v nohaviciach. Dá sa s tým niečo robiť, alebo sa už venovať len čítaniu kníh? Našťastie aj toto ide zvrátiť.

Nudíte sa

Vás nudí partner, ale rovnako aj on vníma, že vy máte v posteli toľko aktivity ako spiaci človek. Problémy sa prejavujú najmä pri praktikách ako milovanie odzadu, alebo orálny sex, kde sa môžete premeniť dokonca na spiacu princeznú, ako tomu muži hovoria. No a potom ani nemá čo udržať ich erekciu. Ak nedáte do sexu aktivitu, partner sa nebude potiť zbytočne. Nuda zaviní ročne viac erektilných disfunkcií ako vysoký krvný tlak.

O sexe príliš hovoríte

Jednoducho z mosta do prosta si poviete, či idete, alebo nejdete mať sex. No a to je asi tak vzrušujúce ako politická diskusia či zrušiť, alebo nezrušiť amnestie. Takto sa ľudia, ktorí spolu chodia, alebo žijú prvé mesiace pod jednou strechou, nebavia. Idú na vec, len čo sa na seba pozrú. Ak ste sa dostali do stavu, že sa o sexe bavíte asi s takým nadšením ako o nákupe v obchode, verte, že na muža to pôsobí maximálne antieroticky a stiahne nielen uši, ale aj to ostatné. Ak ho chcete vrátiť do formy, nehovorte, ale konajte.

Prestávate sa hádať

Hádka nie je niekedy vôbec zlá. Ukazuje totiž na mieru vášne medzi vami. Ako sa hovorí, kto sa nevie poriadne pohádať, ten sa nevie ani pomilovať. Ak si viete vymeniť názory dosť ohnivo, je to aj cesta k udobrovaniu, zmenám vo vzťahu. Ak žijete viac menej bez výkyvov a v pohode, tak budete spolunažívať už viac ako spolubývajúci než aktívni milenci. A žiadnemu mužovi jednoducho domáce pohodlie nevyháňa libido do výšok.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nuda #erekcia #príťažlivosť #dlhodobé spolužitie #erektilná disfunkcia

+ Zdieľanie času s blízkymi posilní vaše šťastie a pohodu.
Dôkladný výskum pred investíciou sa vyplatí...

+ Nájdenie radosti v malých veciach vám prinesie veľké šťastie.
Rozpočtová disciplína teraz položí základy budúcej...