Plánujete rozlúčku so slobodou pre nevestu? Tu sú tipy

Mal by to byť perfektný večer pre budúcu nevestu. A vy, ako hlavná družička, sa o tých pár hodín máte postarať. Ako na to?

31.03.2017 15:00
alkohol, žena, kamarátky, párty Foto:
Nech rozlúčka stojí za to!
debata (1)

Nie tesne pred svadbou

Rozlúčka so slobodou pár dní pred svadbou? To určite nie! Nevesta si predsa ide užiť večer s kamarátkami a počas dlhej noci sa môže pritrafiť hocičo. Zrejme neodoláte ani alkoholu, do postele sa vrátite nad ránom… Telo si následne žiada „rekonvalescenciu“, ktorú mu treba dopriať. 2 až 3 týždne pred svadbou – v takom termíne by ste párty naplánovať.

Vymýšľajte spolu, rozhodujte vy

Iste, v kruhu priateliek sa zrodí množstvo skvelých aj horších nápadov. Ale nemôžete zrealizovať všetky. Pozvaným dievčatám by malo byť jasné, že posledné slovo máte vy – hlavná družička. Ak ste na túto funkciu dve, tak máte rozhodnutie vo vašich rukách. Inšpirácie prijímajte, ale riaďte sa aj vlastným rozumom.

Myslite na nevestu

Rozlúčka má patriť neveste, nie vám. A preto program prispôsobne jej povahe, záľubám, kamarátkam, ktoré ju obklopujú. Zrejme ju poznáte dosť dobre na to, aby ste vedeli, čo „áno“ a čo už je „cez čiaru“. Aj počas večera by mala mať hlavné slovo ona. Niečo jej celkom nevyhovuje? OK, netrvajte na svojom, program meňte tak tak, aby bola spokojná predovšetkým ona. Ostatné pozvané sa musia prispôsobiť.

Zlatá stredná cesta

Ak ste skupina napríklad piatich nerozlučných kamarátok, určite chcete, aby ste boli na rozlúčke všetky. Preto zvážte nielen časové, ale aj finačné možnosti každej jednej. Víkend mimo mesta v ky pozvané? Zlaďte termíny, finančné možnosti aj predstavy zúčastnených tak, aby sa nikto necítil do niečoho „tlačený“ proti svojej vôli. ROzlúčka so slobodou má byť predsa o zábave.

Len dievčatá

Ani manžel, ani partner či milenec a zákaz platí aj pre deti! Ide o „babskú jazdu“ a preto dajte všetkým pozvaným jasne najavo, čo sa od nich očakáva a kto je skutočne pozvaný. Ak dátum rozlúčky oznámite v dostatočnom časovom predstihu, nikto sa nebude môcť vyhovárať, že nezohnal stráženie pre svoju ratolesť a podobne.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #rozlúčka #párty #nevesta

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...