Srdce túži po láske, ale hlava hovorí čosi iné

Hoci tak veľmi chcete vzťah, večnými negatívnymi myšlienkami sa mu vlastne bránite. Srdce a hlava sa "nevedia" dohodnúť na spoločnom postupe. Nerobíte podobnú chybu aj vy?

01.04.2017 11:00
Smútok z rozchodu môže viesť k odmietaniu jedla... Foto:
A opäť ste skončili sama...
debata

Aj tak to nevyjde

Prvá a zásadná „zlá“ myšlienka, ktorá od vás lásku odháňa. Negatívne sa nastavíte ešte skôr, než kohosi stretnete. A ak už aj niekoho spoznáte, s kým je vám fajn, len čakáte na jeho chybu. A hoci je celkom malá, ba priam nepatrná, vy si ju sama zveličíte. Prečo? Aby ste mali dôvod utiecť. Hlava vám tento krok jasne zdôvodní a srdce sa ani nedostane k slovu.

On niekoho má

Nezodvihol vám telefón alebo neodpísal na sms-ku… Večer sa rýchlo rozlúčil a ponáhľal sa do postele. Nech už urobil čokoľvek, čo vo vás vzbudilo pochybnosť, vaša hlava to okamžite vyhodnotí – niekoho má a vy ste len „na zábavu“. A v tejto teórii vás podporuje tak vytrvalo, až tomu uveríte. Srdce nemá šancu, keď si vytvoríte scenár, ktorý je podľa vás stopercentne pravdivý a všetko doň zapadá.

Nájde si lepšiu

Vaše sebavedomie je na bode mrazu. Večne sa porovnávate s inými ženami a z týchto porovnaní zväčša ako víťazka nikdy nevzídete. Prečo? Nepodceňujte samú seba, pretože potom vás bude podceňovať aj okolie. Snažte sa robiť veci najlepšie, ako viete a to sa týka aj vzťahu. A ak sa vám to darí, prijmite pochvalu aj kompliment.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #partner #hlava #chyba #srdce

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...