Ublížil vám? Päť spôsobov ako zabudnúť na lámača sŕdc!

Vyzeral dokonale. Tie oči, tie slová, tie gestá. Tváril sa ako pán dokonalý a práve tým vás oklamal, sklamal, zranil a zradil. Zlomené srdce je príhoda, ktorá sa stane väčšine žien.

26.03.2017 15:28
žena, smútok Foto:
Rozchod by vás nemal položiť na kolená.
debata

Nie každá však vie, ako sa z citových rán vylízať správne, aby neostali jazvy, ktoré by ju v živote negatívne poznačili.

Nie je to vaša vina

Vždy je niekoľko alternatív, prečo sa k vám muž, ktorého milujete, otočil chrbtom. Nie vždy to je vaša vina. Jednoducho mohol nájsť inú, zistil, že nie ste tá pravá, alebo vás chcel len využiť bez ohľadu na vaše pocity. Najhoršou možnosťou je robiť si výčitky. Najlepším liekom je hodiť veci za hlavu. Výčitky sú cesta do depresií a emočného pekla. Jednoducho si nepripustite, že ste zlyhali. Na vás totiž čaká niekto omnoho lepší.

Nájdite si kamaráta

Nie frajera ani milenca. Ideálne je, ak nevletíte okamžite do nového vzťahu. Donesiete si do neho totiž trpkosť minulosti, podozrenia a často aj chuť sa pomstiť. To môže zaváňať novými rozchodmi a nezhodami. Dobrý kamoš ale umožní žene pochopiť myslenie chlapa a zrazu zistíte, že kvôli jednému nehodnému sa neoplatí plakať do vankúša.

Vyrazte si do prírody

Na víkend, alebo na týždeň. Niekoho lieči samota, iného kamarátky. No príroda je stávka na istotu. Prechádzka je zaručený recept na zlepšenie nálady. Je vedecky potvrdené, že dlhé prechádzky eliminujú stres. A ak k tomu pridáte prebúdzajúcu sa prírodu, pomôže vám to veľmi rýchlo zabudnúť na smútok v srdci.

Cvičte

Zmeňte, čo sa vám na vás samých nepáči. Nájdite si nový cieľ a nevenujte pozornosť tomu, čo vám vytýkal bývalý. Začnite s posilňovaním, zlepšite si postavu, alebo jednoducho len kondíciu. Vyvarujte sa stresovému jedeniu sladkého. Cukry síce spôsobujú rozkoš, ale následky sú katastrofálne. Omnoho rýchlejšie ako v samote pri zmrzline zabudnete v záplave endorfínov, dobrej hudby a vo veselom kolektíve posilňovne.

Nájdite si nové hobby

Je to absolútny liek na dušu. Ženy najčastejšie priznávajú, že kvôli chlapovi sa vzdali svojich záľub a vášní. Objavte ich znovu. Ak vás pohltí nový záujem, ľahko prekonáte, že nieto vám zlomil srdce. Naplníte si ho totiž radosťou z nového.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #rozchod #nevera #zlomené srdce #sklamanie

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...