Každodenná romantika. Praktické tipy, ktoré vám zlepšia vzťah!

Budovanie pekného, plnohodnotného a romantického vzťahu rozhodne nie je postavené na sviečkach, víne a večeri raz v týždni.

26.03.2017 08:00
láska, vzťah, romantika, zaľúbenie Foto:
Dotýkajte sa navzájom čo najčastejšie.
debata (1)

Je to o každodennom prekvapovaní príjemnosťami. Skúste to s nami a vykročte k novému vzťahu aj so starým partnerom.

Bozk je základom

Nespreneverte sa pravidlu bozk trikrát denne. Ráno, pri stretnutí a na dobrú noc. Je to však len minimum, ktorého zvyšovanie spraví váš život o niekoľko úrovní lepší. Bozky v nás štartujú tvorbu radostných hormónov. No a čo môže byť potom romantickejšie a lepšie, ako dať si úprimnú pusu?

Jedávajte spolu

Veľké rodiny jedávajú spolu. Aj tie šťastné a súdržné. Vidieť to hlavne v častiach sveta, kde rodina znemená niečo posvätné. Západná civilizácia sa vzdala rodinných rituálov výmenou za pozeranie televízora, čítanie novín a rôzne časy jedenia. Skúste s partnerom jedávať spolu aspoň trikrát denne. Uvidíte, ako to zlepší vaše fungovanie. Zdieľať jedlo s niekým, koho máte radi, je veľmi romantické. Aj vtedy, ak vám podá soľničku, alebo prisunie stoličku.

Každý deň sa spolu zasmejte

Ak si neviete spomenúť, kedy ste sa spolu naposledy smiali, tak máte pravdepodobne vážny vzťahový problém. Ten môže vyústiť až do vzťahu pred rozpadom. Nájdite si denne dôvod zasmiať sa spolu, objať sa a byť chvíľu šťastní, aj keby okolo zúrila búrka. Je to nesmierne romantické, hoci sa to na prvý pohľad môže zdať nepodstatné. Uvidíte, ako to zmení váš spoločný život na lepší. Aj keby ste si mali pomáhať vtipmi.

Sviečka je dobrý spoločník

Sviečka pri stole, na svietniku v spálni, alebo len tak večer pri televízore. Je to lacné, pekné a náladu zlepšujúce aranžovanie. Od sledovania plameňa sviečky nie je nikdy ďaleko k držaniu sa za ruky. Využiť môžete napríklad aj vonné lampy, alebo tie soľné. Prinášajú do interiéru kus estetiky aj skutočne romantickej nálady.

Pohladenie

Iba tak prejsť okolo seba a venovať si pohladenie. Je to zadarmo, netreba žiadnu špeciálnu prípravu ani náladu. Dotyk človeka je prekonaním vzájomnej intímnej zóny. Preto je nám príjemný iba s niekým, koho máme radi. Častým dotýkaním vzniká medzi partnermi puto, ktoré len tak nejaká hádka, alebo nezhoda názorov nepretrhne. Dotýkajte sa navzájom čo najčastejšie.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #bozk #romantika #sviečky #smiech #pohladenie

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...