Rýchly návod, ako zlepšiť potešenie zo sexu bez ohľadu na polohu

Sexuálnu pozíciu vnímajte vždy len ako prostriedok, doplnok a nie hlavný zdroj potešenia. To, koľko zážitku, vyvrcholení a rozkoše si odnesiete z postele, nezáleží len od toho, ako si preložíte nohy.

25.03.2017 11:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Rozkoš je nezávislá na sexuálnej pozícii.
debata (1)

Tajomstvo rozkoše je nezávislé na polohe tela. Stačí ho len objaviť a naučiť sa s ním pracovať.

Zlepšenie v každom smere

Naučiť sa rozkoši nezávislej na sexuálnej pozícii, je to najlepšie, čo sa vám v sexuálnom živote môže stať. Zistíte, že poloha nie je tak prioritná na dobrý sex a v druhom rade pochopíte, že aj každá bežná pozícia dokáže byť ešte krajšia. Smelo do učenia. Príjemnejšie nikdy nebolo.

Zapojenie bradaviek

Je to priam nutnosť. A je to možné vždy, bez ohľadu na to, či si ich budete jemne trieť o vankúš, alebo na ne nasmerujete partnerov jazyk, prípadne ruky. Môžete si ich stimulovať sama a zároveň milencovi predvediete príjemné divadielko na potešenie jeho očí. Bradavky stimulujú orgazmus a dráhy z nich sú priamo napojené na klitoris. To znamená, že ich zapojenie do hry všetko razom zlepší. A žalostne veľa žien svojim prsiam pri milovaní nedáva žiadnu starostlivosť. Čo je v konečnom dôsledku škoda pre ne samé.

Mierna bolesť

Nehovoríme o sado–maso praktikách. Iba o jemnej stimulácii, ktorá doleje do koktailu hormónov aj adrenalín. Ten je možné dopraviť do žíl napríklad vášnivejším bozkávaním, jemným pritlačením zubov na telo partnera s tým, že vám to opätuje. Ak si spomeniete na pubertálne doby, bežnou výbavou milencov boli cucfleky. Práve tie dodávali sexu tú pravú šťavu a vášeň. Starší na takéto hry rezignovali a preto nevedia pochopiť, kde sa stratilo to kúzlo vášnivého sexu.

Pridajte lásku

Znie to trochu ako fráza, ale stačí štipka a bude všetko lepšie. Sex by nikdy nemal zúžený len na telesnú záležitosť. Ak sa idete s partnerom milovať, ako malú modlitbu pred sexom si vymenujte veci, ktoré na ňom zbožňujete. Veci, pre ktoré si ho vážite a prečo chcete ostať s ním. Veľmi to zlepší klímu počas predohry aj láskania. Niekedy si stačí len pripomenúť pekné chvíle z dňa a budete mať krajší zážitok aj v bežnej misionárskej polohe.

Skúste vône

Môžu byť do aromalampy, alebo aj v podobe masážnych gélov. Vône pri sexe nie sú samoúčelné. Dokážu stimulovať vzrušenie aj ho priamo vyvolávať. Ylang – ylang, pomarančový kvet, pačuli, alebo jazmín. S týmto závanom to jednoducho bude lepšie. Vyskúšajte v praxi, ak chcete na vašom milostnom živote naozaj niečo zmeniť.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #intimity #milovanie #sexuálne polohy #vášeň #rozkoš

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...