Romantik a cholerik, ktorý si neverí. Muž v znamení barana

O tom, že je baran silné znamenie, hovorí silná planéta Mars, pod ktorou sa narodil. Mars dal týmto ľuďom jednu veľmi silnú túžbu: vládnuť.

29.03.2017 11:00
baran, znamenie baran, aries Foto:
Muž v znamení barana.
debata

Až tak si neverí

Na rozdiel od silného a tiež ohnivého leva, baran si oveľa menej verí. Nemá toľko sebavedomia, a neustále sa o svojich vlastnostiach musí utvrdzovať. Táto neistota z neho kričí a preto nedokáže toľko, koľko lev, ktorý polená pod nohami vníma ako výzvy, nie ako bremeno, pred ktorým sa musí „položiť“ a ďalej radšej nepokračovať.

Ukážkový cholerik

Toto nie je dobrý priateľ do diskusie, pretože diskutovať nevie. Ak má niekto iný názor, rozčúli sa a ide aj cez mŕtvoly – musí byť presadená jeho myšlienka, a to za každú cenu. V takýchto prípadoch vyplávajú na povrch jeho ďalšie črty, pripomeňme, že negatívne a veľmi ohnivé. Vie byť totiž hrubý, agresívny a zlostný. To by však nebol ohnivec, keby ho to rýchlo neprešlo.

Rozchod nepredýcha

Priateľky baranov, pozor! Ak si chcete s týmto mužom vychádzať, potom dbajte o to, aby ste mu dávali dostatočne veľa slobody, na tej si zakladá. Tolerujte aj jeho posadnutosť predstavou, že je ideálny, veľmi sa rozčúli, ak by ste sa opovážili vymeniť ho za iného. Aj keby vás už nemiloval, toto nepredýcha, to vám nedaruje! Pomstu nechystá, nie je škorpión.

Skrytý romantik

Barana možno priradiť k romantikom, ale nie je typický, skôr skrytý. Možno, že vám neprinesie na Valentína kvety a nebude si pamätať všetky vaše spoločné výročia, ale keď mu ich pripomeniete, postará sa o to, aby ste tento významný deň prežili tak, aby ste naň tak skoro nezabudli. Ak to s ním žena vie, je vysoká šanca, že sa o ňu bude starať ako o princeznú.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sebavedomie #diskusia #zlosť #znamenie baran #ideál #cholerik

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Pozor, čo dnes zjete, škodíte tým svojmu žalúdku a črevám.
Čas na zmenu kariéry? Nasledujte svoje srdce a...