Podviedli ste partnera? Čo s tým urobiť?

Či už ste skĺzli v rámci partnerskej dôvery do slepej uličky z nerozvážnosti, túžby, alebo omylom, to nikto riešiť nebude. Ak na to partner neprišiel, môžete si gratulovať. Otázkou však väčšinou ostáva vec svedomia.

24.03.2017 17:00
láska, vzťah, problém, nevera Foto:
Priznať sa k nevere je ako dobrovoľne vyjsť na bubon s krádežou.
debata (1)

Výčitky v nevhodnej chvíli

Dorazia skôr či neskôr a verte, že práve vo chvíľach, keď by ste ich najmenej čakali. To v praxi znamená, že zlé svedomie sa na vás ako smola prilepí, keď prídu pokusy o romantiku, milovanie, zmenu života a partner bude chcieť byť dobrým človekom vedľa vás. Vtedy vás nevera kopne ako elektrina.

Všetko skončite

Jedného dňa príde chvíľa, keď si budete musieť vybrať milenca, alebo partnera. Ak sa rozhodnete pre nového muža, výčitky riešiť netreba. Zostať v stabilnom vzťahu však bude možno znamenať celoživotné výčitky. Preto je na mieste zvážiť aj tichý odchod zo vzťahu. Najmä pre tie citlivejšie osoby.

Jazyk za zubami

Priznať sa k nevere je ako dobrovoľne vyjsť na bubon s krádežou. Ak sa na nič neprišlo, je vždy lepšie držať jazyk za zubami. A naveky. V opačnom prípade sa dobrovoľne vystavujete odsúdeniu napriek tomu, že ste sa už rozhodli do konca života držať bobríka vernosti.

Vytesniť a neriešiť

Nedokáže to každý, ale ak ste mali guráž na to, aby ste sa oddali inému mužovi, je vhodné pripraviť sa aj na následky. V tomto prípade platí, že čas je najlepší lekár. Ak sa máte problém pozrieť partnerovi úprimne do očí, jednoducho si dajte čas. Je obvykle tým najmilosrdnejším sudcom. Mnoho žien pri úprimnom rozhodnutí viac nepodviesť hlása, že po pár rokoch ich už nevera netrápi viac ako nepríjemná spomienka a s tým sa predsa dá žiť. Omnoho lepšie ako so žiaľom, že ste si vlastným priznaním zničili spoločnú budúcnosť.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #problém #nevera #svedomie

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...