Formy sexu, ktoré musí skúsiť každý človek. Chýba vám niektorá?

Existuje sex, ktorý skúsite raz a naposledy. Ale po celý život o ňom iba snívať a čítať, by bola aj tak škoda...

21.03.2017 17:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Sex bez prípravy môže byť jedno z najkrajších milovaní v živote.
debata (2)

Skupinový sex

Ten je najlepšie absolvovať v časoch bujarej mladosti a vtedy, keď ste slobodní nielen duchom, ale aj vzťahovo. A prečo vôbec skúšať sex v jednej miestnosti s viacerými pármi a partnermi? Pretože tejto hre fandili už v antickom Ríme, stala sa symbolom dekadencie Francúzska a stále je lákavou ochutnávkou zakázaného ovocia aj v čase, keď v sexe nie je už takmer žiadne tabu.

Sex na verejnosti

Je to adrenalín, zábava, čistá radosť z milovania a hlavne prirodzenosti. Nie je potrebné ochutnať, ako sa sexujte v preplnenom autobuse, ale exteriér, lúka, poľovnícky posed, alebo les by nemala žiadna dvojica opomenúť. Pretože v posteli sa dá milovať celý život, ale na zážitky z prírody sa dá aj celý život spomínať.

Sex v detskej izbe

Ten treba absolvovať dvakrát v živote. Raz keď nie sú doma rodičia a raz keď nie sú doma deti. Je to vždy príchuť zakázaného územia a dobrodružstva. Raz sa milovať vo vašej detskej izbe je zážitok, ktorý vás bude hriať počas celej puberty a o pár rokov neskôr môžete oprášiť spomienky, keď budú vaše decká v škole, alebo na výlete. Uvidíte, že je to zmena, ktorá prináša úplne iný rozmer vzájomnej nehy. Taký ten rodičovský, ale sex je aj tak pekný.

Sex bez prípravy

Je to nesmierny stereotyp milovať sa stále rovnakými postupmi. Pred predohrou sprcha, po predohre rovnaké polohy. Ale čo tak kašľať na zásady a vrhnúť sa na seba bez umývania, bez prípravy, bez čistenia zubov? Je to trochu negustiózne, ale len na prvý pohľad. Nie je to technika na každodenné použitie, ale keď vás melie vášeň a vy nemáte po ruke sprchu, aj tak to bude jedno z najkrajších milovaní v živote. Skúste.

Drsný sex

Sexuálny život nie je na to, aby sme sa rozmnožovali. Nikto teda nemôže tvrdiť, že v sexe nejde v prvom rade o potešenie. A to má u mnohých ľudí rôzne podoby. Niekto sa nájde v dominantnej pozícii, inému robí dobre submisívna úloha. Stačí sa iba pohrať s fantáziou a skúsiť niečo, čo vás obohatí.

Anál

Druh sexu, pred ktorým majú hlavne ženy náramný rešpekt. Pritom by každá mala s opatrným a nežným milencom okúsiť, čo to znamená dráždiť vagínu z opačnej strany.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #sexuálne techniky

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...