Tri znaky, že ON za to stojí. Dajte mu zelenú...

Spoznali ste zaujímavého muža. Cítite sa s ním príjemne, máte za sebou už pár stretnutí, ale stále ešte uvažujete, akým smerom sa pobrať ďalej.

21.03.2017 07:00
partner, láska, rande, večierok Foto:
Ako zistíte, že by mohol byť vaším vyvoleným?
debata

Ak má láska prísť, určite sa objaví bez toho, aby ste na to potrebovali nejaké signifikantné znaky. Na druhej strane však niektoré gestá a činy napovedajú, že daný človek určite stojí za to, aby ste mu venovali pozornosť. Takže, ak náhodou trošku váhate, všímajte si nasledovné.

Je pozorný

Zdvorilé a slušné správanie vždy poteší. Ak vám muž podrží dvere, odsunie a prisunie stoličku, dá dolu kabát – je to veľmi príjemné. Nehovoriac o tom, ak nerobí len zautomatizované veci, ale tiež drobné gestá, v ktorých sa zračí, že na vás myslí. Napríklad, ak sedíte na večernom drinku na terase a on vám sám od seba a bez žiadosti prinesie deku na zahriatie, alebo vám prehodí na plecia svoje sako.

Považuje vás za seberovnú

Ženy majú rady mužov, pretože dokážu byť mužní. Ale určite nie preto, ak sú šovinistickí alebo potrebujú za každú cenu ukazovať, ako rozdielne vnímajú pohlavia a čo je na ženách horšie ako na mužoch. Pokiaľ natrafíte na chlapa, ktorý si ženy váži a dokáže ich oceniť nielen ako krásne stvorenia, ale aj šikovné, rozhľadené, ambiciózne bytosti, ktoré si zaslúžia rovnocenné zaobchádzanie v spoločnosti, potom sa ho držte.

Snaží sa kvôli vám

Priniesť na rande kvety sa rozhodne cení, ale ak narazíte na muža, ktorý je ešte aj tvorivý – je to hotový jackpot. Niektorí muži sú schopní priniesť vám napríklad hudobný výber na USB kľúči, namaľovať vám originálne želanie alebo pozvať na skutočne netradičnú večeru, kde sa sami ujmú role šéfkuchárov. Podobná snaha si zaslúži vašu pozornosť, aj ocenenie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #muž #rande #partner #snaha #znak

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...