Päť chýb, ktoré pri sexe robí skoro každá žena!

Niekedy sa chýb v posteli dá dopustiť z nevedomosti, občas sú dôsledkom nedbanlivosti, no základom je zbaviť sa ich skôr, ako prerastú do zlozvykov.

18.03.2017 17:00
sex, vzťah, problém Foto:
Odmietnutie partnera pri sexe je omnoho nepríjemnejšie ako v bežnom živote.
debata (3)

Odovzdanosť

Nikoho nepoteší, ak partnerka ostane ležať v posteli ako kus dreva s výrazom v očiach, ktorý hovorí, že je odhodlaná iba poslúžiť. Pod odovzdanosťou sa rozumie aj to, ak žena nakoniec privolí na mužské dobiedzanie, hoci na prvý pohľad vidieť, že by si radšej pozrela telenovelu. To je pre muža horšie ako ľadová sprcha.

Odmietanie

Pri sexuálnych hrách je odmietnutie partnera omnoho chladnejšie a nepríjemnejšie ako v bežnom živote. Preto sa nemôžeme hnevať, že radikálne „nie“ novým pozíciám, ale aj samotnej sexuálnej aktivite, vnímajú muži ako chybu na strane polovičky.

Stávka na istotu

Robíte vždy tie isté pohyby, triky a postupy? Jasné, že už poznáte, čo partnerovi robí dobre, čo je pre neho vrchol blaha a tak sa orientujete podľa týchto zistení. Mužovi to vždy spraví dobre, ale po čase vyhodnotí chybu na vašej strane, že sex je pre vás ako predpísaná poučka a nikam sa neposúvate. Pre mužov to znamená málo záujmu o ich telo.

Minimum aktivity

Malá, alebo takmer žiadna angažovanosť v oblasti zavádzania milostných noviniek je zlé znamenie. Muži vždy myslia na to, prečo by ženy nemohli prísť do postele s novými riešeniami a nie s bežnou rutinou. V praxi to znamená, že je fajn, ak neupadnú do predstavy, že v sexe sa už nedá nič viac objaviť.

Slabé odozvy

Pri týchto slovách sa asi najviac žien začuduje, o čom hovoríme. A práve to je jedna z veľkých ženských milostných chýb. Muži veľmi citlivo vnímajú, ak je k nim žena ústretová v sexe a dokáže vytvoriť telesný súzvuk a vyjsť im oproti. Veľmi vhodné je, ak žena partnerovi svojim pohybom vychádza oproti. Mnoho žien však aj napriek láskaniu, dotykom a bozkom nevychádza oproti mužovi svojim lonom. Skúste to zmeniť a sex bude lepší.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #zlyhanie #odmietanie #sexuálne zlozvyky

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...