Dosahujte pravidelný orgazmus pomocou nových vedeckých postupov!

Ženský orgazmus a jeho dosahovanie je tak významný fenomén, že sa ním zaoberajú vedci na plný úväzok. Priamo z laboratórií sexu tak servírujú návody na úspech priamo do postelí.

16.03.2017 07:00
sex, intimity, orgazmus Foto:
Prehĺbte dych a vyvrcholíte omnoho intenzívnejšie.
debata

Neverte mužom

Máloktorý muž sa venuje sexualite hlbšie ako na hranici vlastného záujmu o uspokojenie a potom tak vyzerajú aj výkony. Frikčné pohyby dnu a von, pritom čakajú, že s tým spravia zázraky. Veda pokročila a skúmanie ženského tela sa rovnako neobmedzilo len na odhaľovanie chorôb, ale aj na prinášanie rozkoše. Výskumníci prišli k záveru, že na dobrý ženský orgazmus iba mechanické trenie jednoducho nestačí.

Strážte si hlavu

Vanessa Marin je jednou z top amerických odborníčok na ženy s problematickým dosahovaním orgazmu. Mnohým dokonca tak pomohla, že vedia vyvrcholiť rýchlejšie ako muži. Kde vidí najväčší problém sexuálnej bariéry? Sú to jednoznačne rušivé myšlienky, ktoré ženy počas milovania trápia. Presne tie, pre ktoré ženy horšie spávajú a rýchlejšie sa budia. Jej záver znie, že žiadna žena nie je schopná dosiahnuť orgazmus, ak nevypojí racionálne myslenie. Ak vás neustále atakujú myšlienky na povinnosti, resty, prácu, chod domácnosti, radšej nesexujte. Jedinou terapiou je vyčistiť si hlavu a otravné myšlienky nahradiť peknými. Je to zložité, chce to tréning, ale oplatí sa skúšať.

Zlé dýchanie

Rozdiel medzi mužmi a ženami je viditeľný aj pri dýchaní. Muži prirodzene dýchajú hlbšie do bránice, ženy viac do hrude a pľúc, čo spôsobuje plytkosť dychu. Aj preto sa im s rozkošou darí lepšie. Z fyziologického hľadiska zabezpečuje hlboký dych lepšie okysličenie tela. Aj erotogénnych zón, ktoré sa stávajú citlivejšie. Zároveň telo uvoľňuje a zbavuje stresu. Plynulý dych dokáže sám o sebe vyvolávať príjemné erotické pocity. Pokojne to skúste aj sama v posteli. Chyba, ktorá mnoho žien zasekne tesne pred orgazmom, je práve zmena rytmu dýchania a jeho zadržiavanie. Spravte to presne naopak. Dych prehĺbte. Muži to bežne robia a vrcholia omnoho intenzívnejšie.

Fantazírujete

Ak sme hovorili v úvode o vyhnaní nepríjemných myšlienok z hlavy, tak Vanessa Marin ako cestu radí aplikovať erotické fantazírovanie. Každá žena má svoje predstavy a netreba sa im brániť ani v prípade, že sú odlišné od klasickej súlože s jedným partnerom. Mozog je afrodiziakum číslo jeden a trocha myšlienkovej nevery, experimentov, či dobrodružstiev nikomu nezaškodí. Akurát skôr prežijete vyvrcholenie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #orgazmus #vyvrcholenie #sexuálne techniky

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...