Neviete si nájsť čas na sex? Tieto zlaté tipy pomôžu!

Vysoké pracovné nasadenie, rodina, chod domácnosti, to všetko si vyžaduje čas. Preto majú ľudia vo vzťahu na sex omnoho menej času, ako v období puberty. Keď už môžu do sýtosti, akosi chýba čas na nežnosti. Obvykle to hryzie oboch partnerov a je vhodné to zmeniť pomocou niekoľkých zásad.

11.03.2017 11:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Najhoršou voľbou, ktorú môžete spraviť vo svojom sexuálnom živote, je odsúvanie túžby.
debata

Sex nie je všetko, ale ani práca

V živote je správne nájsť balans. Práca, peniaze, oddych, láska, hobby a ani sex sa nesmie dostať na perifériu záujmu. Je totiž rovnako silným pudom ako túžba po jedle. Preto ak budete sexuálne šťastie odsúvať, utrpí tým vaše telo, šťastie aj zdravie. Nájdite harmóniu a jednoducho si stanovte dvadsaťminútovku pre seba s partnerom aspoň dvakrát týždenne. Inak si partnerstvo a šťastie neudržíte.

Nečakajte so sexom

Najhoršou voľbou, ktorú môžete spraviť vo svojom sexuálnom živote, je odsúvanie túžby. Často príde na dvojicu vo chvíli, keď je neupratané, neožehlené, nenavarené. Sex by však nemal čakať, pretože vyprchá chuť a unavené telo stráca libido. Keď o desiatej zaľahnete do postele, málokto má chuť rozpútať ródeo. Spolužitiu by prospelo, ak by ostal riad po večeri v dreze a vy ste zaspali s uspokojenými chúťkami.

Sex po hygiene

Je v princípe jedno, či po tej rannej, alebo po príchode z práce, v krajnom prípade aj večer, ak vás ešte nezmáha úplná únava. Dôvod je jednoduchý. Často si odopierame sex práve preto, že nie sme umytí a voňaví. Ak sa k sebe začnete túliť po sprchovaní, prakticky sa nemáte na čo vyhovárať. Rezervujte si na hygienu o pár minút viac času a uvidíte, koľko toho stihnete.

Naplánujte si milovanie

Rovnako ako rodičovské združenie, poradu, nákup, jednoducho niečo, čomu sa nedá vyhnúť. Dobre, uznávame, sú chvíle, keď v plánovanom čase nebude dosť libida ani na vyzlečenie. No tento čas striktne dodržiavajte, aj keby ste sa mali len objať, alebo sa držať za ruky. Partneri potrebujú byť spolu aj telesne, inak všetko škrípe a nič nefunguje.

Využite každú voľnú chvíľu

Je podľa vás niečo príjemnejšie ako milovanie dvoch ľudí, ktorí sa ľúbia? Ak sa na milostné hry pozriete touto optikou, okamžite zistíte, že sa môžete oddávať slastiam častejšie. Veď prečo si odpierať niečo také príjemné, dobré a chutné, keď sa z toho ani nepriberá?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rady #tipy #tipy na erotiku

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...