5 vecí, ktoré ženy urobia hneď po rozchode. Vy ste na tom ako?

Rozchod ženy prinúti na zmeny v živote. Ktoré to sú najčastejšie?

13.03.2017 09:00
žena, cvičenie, posilňovňa Foto:
Ženie vás to po rozchode do telocvične?
debata

Odnesú to vlasy

V čase, keď vás opustil partner, zatúžite po radikálnej zmene. Môže to byť pomyselná bodka za predošlým životom. A zamerať sa na vlasy je zväčša prvé, čo ženy napadne. Rýchlo zamieria ku kaderníkovi, aby sa o ich vlasy postaral. Veľa žien znemí nielen dĺžku, ale aj farbu vlasov.

Rýchlo chudnúť

Budem krajšia, viac sexi, štíhlejšia. Veď on uvidí, koho opustil. Práve takto sa ženy „naštartujú“ na nové výzvy, čo sa zmeny životného štýlu týka. Začnú cvičiť, niektoré priam s posadnutosťou. Prečo nie! Posilňovňa je dobrá alternatíva. Drastická diéta však nie!

Okamžitý sex

Chcú zabudnúť, pomstiť sa, dokázať si, že je o ne záujem. Nech už je porozchodý dôvod akýkoľvek, sex s mužom, ktorý sa dostane do hľadáčika v prvé dni ich single života nenechá na seba zväčša dlho čakať.

Noví priatelia

Oveľa rýchlejšie po rozchode ženy nadväzujú nové priateľstvá. Samota ich nebaví a tak sa chcú zavabiť, vymaniť zo spomienok či prázdneho bytu. Hľadajú si nových kamarátov medzi kolegami, neodmietajú pozvvania na párty, robia maximum, aby sa dostali do spoločnsoti.

Všetko preč

Je to psychická očista. Darčeky, predmety spojené s bývalým partnerom, jeho zabudnuté oblečenie – všetko ide preč z dohľadu. Väčšine žien takéto „zbavenie sa spomienok“ v prvých momentoch po rozchode pomôže. Je to dobrá cesta, netreba sa utápať nad minulosťou, treba ju prijať a vykročiť vpred.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #tréning #účes #zmena #priatelia

+ Venujte dnes svoj čas sami pre seba, potrebujete to.
Tímová spolupráca bude kľúčom k úspechu na pracovisku....

+ Nový športový režim prinesie posilnenie tela aj ducha.
Ak niečo pokazíte, aj si zato zaplatíte, myslite však do...