Päť spôsobov, ako rýchlejšie dosiahnuť orgazmus!

Ženy aj muži okrem telesnej radosti a láskyplného spojenia túžia prirodzene po orgazme. Ženské pokolenie má však jednu nevýhodu.

01.03.2017 15:00
sex, intimity, orgazmus Foto:
Po osamelej rozkoši vo dvojici všetko stihnete rýchlo a niekedy aj spoločne.
debata

Pre vrcholný pôžitok potrebujú štatisticky o pár minút viac ako muži. Preto vzniká erotický nesúlad. Ten sa dá zladiť tým, že partner vás počká, alebo jednoducho budete o niečo rýchlejšia.

Lepšie úvodné rituály

Na každú ženu aj vagínu platí niečo iné. Preto je na čase skoncovať s prudérnosťou a vysvetliť partnerovi, ako vám udrieť na strunku. Vôbec sa nemusíte obávať toho, že bude na vás pozerať v zlom svetle. Práve naopak. Konečne pochopí, čo vaše telo potrebuje a namiesto sladkých rečí vám poriadne hodí párkrát na zadok, alebo presne naopak. Veľmi veľa závisí od toho, ako vzrušená si líhate na chrbát. Dajte si tie pravé rituály a vyvrcholenie sa dostaví omnoho rýchlejšie.

Pohrajte sa tajne

Muži milujú, ak za nimi prídu ženy navnadené na milovanie. Preto je fajn, ak občas začnete s prípravou na sex bez partnera. Napríklad intímnym dráždením vo vani, alebo erotickou knihou, ktorá vás chytí nielen za srdce. Vaše telo veľmi rýchlo zabudne na starosti, problémy a naladí sa na vlny pôžitkov. Ak vo vás rastie vzrušenie pomocou vlastnej aktivity, je to krôčik k tomu, aby partner úspešne dokončil, čo ste začali.

Orgazmus ako predjedlo

Ženy sú na rozdiel od mužov multiorgazmické a platí, že ďalšie vyvrcholenie v poradí prichádza za kratší čas ako to prvé. Nebojte sa preto siahnuť si do rozkroku aj sama a pohrať sa s intímnou zónou. Málokedy sa uspokojíte až do tej miery, že nebudete chcieť pokračovať. Po osamelej rozkoši môžete ľahko presedlať aj na tú vo dvojici a všetko stihnete rýchlo a niekedy aj spoločne.

Stimulujte sa viac

Nenechávajte všetko v rukách partnera a pustite sa do pomocnej stimulácie. Najviac žien dosahuje orgazmus dráždením klitorisu. To mnohé polohy neumožňujú, ale vytvárajú priestor, aby ste sa pohrali sama so sebou prstami. Túto časť milovania neopomínajte a práve vlastnou stimuláciou ovplyvníte, ako rýchlo vyvrcholíte.

Správne vôňa

S orgazmom má dočinenia aj správna vôňa. Niektorá ho vie oddialiť, iná urýchliť. Ak chcete intenzívnejšiu rozkoš, stavte na pačuli a ylang ylang. Stačí pár kvapiek do vodnej lampy a zacítite úplne iný rozmer milovania ako doteraz.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #orgazmus #vyvrcholenie #sexuálne techniky

+ Joga a meditácia posilnia nielen telo, ale aj myseľ.
Uznania za tvrdú prácu sú na dosah, vytrvajte v úsilí....

+ Zvoľte si vhodnú starostlivosť pre vašu pokožku, nepoužívajte hocičo.
Zvážte oblečenie aké nakupujete, môžete sa...