Žena v znamení ryby - romantička, čo vybuchuje ako sopka

Astrológovia hovoria o tomto znamení ako o jednom z najjemnejších - a to nielen, keď hovoríme o ženách.

20.02.2017 13:00
znamenie ryby, ryby Foto:
Žena v znamení ryby.
debata

Obetuje sa a zachraňuje

Ženám, ktoré sa narodili v druhej polovici februára a v prvej polovici marca a teda majú v týchto a nasledujúcich dňoch narodeniny, nie je cudzie nič, čo súvisí s citlivosťou a jemnosťou, a teda, sú aj nežné a vedia aj súcitiť s druhými. Sú obdarené empatiou. Vedia sa obetovať pre druhých, častokrát sú to práve ženy-ryby, ktoré zachraňujú túlavé zvieratá a hľadajú im nové domovy.

Zadné dvierka

Čím je ešte táto dáma charakteristická, je tajomno, ktorým je doslova opradená (a baví ju to). Svoje súkromie si prísne stráži a celkom určite na facebooku nezdieľa fotografie z dovolenky a už vôbec nie muža, do ktorého je zamilovaná. Sú ješitní jedinci, ktorých to môže doslova uraziť, pôsobí to totiž na nich, akoby si neustále nechávala pootvorené „zadné dvierka“.

… ako zlatokopka

Paradoxne, tým, ako sa stará a vie starať o druhých, vyžaduje, aby aj o ňu bolo postarané. Často to býva práve žena v znamení ryby, ktorá dostane nálepku „zlatokopka“, ale jej to skutočne vyhovuje. Cíti sa ako princezná, bola by rada, keby sa o ňu muž postaral a ona sa cíti doslova výnimočne, keď za ňu druhí vybavujú a starajú sa… Zaslúži si!

Chce lásku!

Táto žena je, odhliadnuc od všetkého, veľká romantička. Má rada kvety a miluje sviatok Valentína. Celý život túži po láske, ľúbiť a byť ľúbená. Jej najobľúbenejšou dekoráciou v byte je srdce, ktorým sa rada aj ozdobuje – určite má minimálne jeden prívesok srdiečko a zopár náušníc. A vo vzťahu má rada romantiku – voňavú vaňu so šampanským a sviečkami.

Vybuchuje ako sopka

So znamením býka má spoločné jedno: Dlho vydrží byť pokojná, keď však pohár trpezlivosti pretečie, dokáže vybuchnúť ako málokto. A vtedy nepozná žiadneho priateľa a nerozmýšľa nad tým, čo povie a čo tým spôsobí. Jednoducho reve, kričí a jej tvár „blčí“ hnevom. Jej citlivosť ide v takýchto prípadoch skutočne bokom…

Má rada voľnosť

Má rada umenie a keďže je obdarená nejakým talentom, určite si bude v umení hľadať aj povolanie na celý život. Môže sa stať herečkou, maľovať, tancovať alebo spievať. Podobne, ako jej sestra v znamení barana, (ktorá príde „na scénu“ onedlho) a tiež žena-vodnárka, (ktorú vystriedala), aj ona má rada voľnosť. Nielen vo vzťahu, ale aj v zamestnaní.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #voľnosť #umenie #srdce #romantika #znamenie ryby #empatia #súcit #obeta

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...