Najhorší deň na svadbu! Viete, ktorý to je?

Sú páry, ktoré si prajú a plánujú svadbu v špeciálny deň, ktorý sa, povedzme, ľahko zapamätá. Tento rok môže byť "bitka" napríklad o 7. júl 2017. Viete, prečo to ale nie je dobrý nápad?

21.02.2017 11:00
družička, svadba, nevesta Foto:
Radšej, ako na dátum, sa zamerajte, napríklad na šaty!
debata

Podľa istej štúdie však takéto dátumy, rovnako ako svadba na Valentína, neprinášajú šťastie. Štúdia univerzity v austrálskom Melbourne vyhodnotila údaje holandských svadieb a porovnala ich s registrom rozvodov počas rokov 1999–2013. Ukázalo sa, že po troch rokoch od svadby sa až 45 percent párov, ktorí si povedali svoje áno práve na Valentína, rozviedlo. Tento dátum ste už premeškali a vidíte – dobre sa stalo.

Šťastie nezaručia

Ani tzv. „krásne dátumy“, akým bol napríklad pred dvoma rokmi 14. apríl 2014, neprinášajú podľa spomínanej štúdie žiadne „večné šťastie“ – 30 percent párov, ktorí si tento deň zvolili za svoj „deň D“, sa už stihlo rozviesť.

Prečo to tak je?

Presnú odpoveď síce vedci nepoznajú, ale špekuluje sa o tom, že páry, ktoré si zvolia „normálny dátum“, sú menej ovplyvnení vonkajšími vecami, kam dátum patrí. Vychádza z toho jediné: Je jedno, kedy sa vydáte, dôležitá je láska!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #svadba #rozvod #šťastie #romantika #Valentín #dátum #dobrý nápad

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...