Čo vám najviac uberá z atraktivity?

Vo všeobecnosti ste považovaná za "kočku". Ohúrite nielen krásnymi očami, ale aj sexi postavičkou, za ktorou sa oplatí obzrieť.

14.02.2017 15:00
úsmev, zuby, žena Foto:
Iste, krása mnohých očarí, ale...
debata

Napriek tomu sa neviete zbaviť dojmu, že vo vašom okolí vás až takú super nepovažujú. Po prvom kontakte od vás ľudia, napriek kráse, skôr utekajú. Kde je chyba?

Nehovoríte veľa, nudne a zbytočne zdĺhavo? Nech vyzeráte ako bohyňa, ľudia s vami nedokážu vydržať. Ústa sa vám nezatrvotia a vaše príbehy omieľate stále dookola. Tisíc ráz povedané… Koho by to bavilo. A tak sa vám môže zdať, že od vás známi akosi bočia. Skúste vašu „urečnenosť“ držať aspoň občas na uzde, nechajte hovoriť aj iných a zaujímajte sa o nich, nielen o seba a vaše príbehy. Aj človek oproti vám môže mať skvelé zážitky, o ktoré sa túži podeliť.

Buď bude po mojom, alebo… Iste, na mužov má váš pohľad či stisnuté pery svoj účinok, ktorý využívate roky. A tak sa z vás mohla stať „malá“ tyranka, ktorá nie je ochotná ustúpiť zo svojich pozícií ani o milimeter. Ak nejde všetko podľa vás, ste „ofučaná“, nie je s vami reč, púšťate sa do konfliktov. Čo účinkuje na mužov však nemusí zaberať na ženy. Tie z vás neodpadávajú a vaše túžby sú im v podstate ukradnuté. A tak, hoci ste naozaj krásna, okolo vás je len hŕstka ľudí, ktorí vaše správanie tolerujú.

Veľmi dobre si uvedomujete vašu krásu aj to, že vám občas výrazne uľahčí život. To vás ale neoprávňuje ľudí neustále využívať. Akási miera nadradenosti, ktorou disponujete, z vás práve obľúbeného človeka v kolektíve nerobí. Napriek vášmu úsmevu a blond hrive je lepšie správať sa o čosi zdržanlivejšie, než vyskakovať do výšok, doktorých vás už nik nebude nasledovať.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #povaha #skromnosť #opovrhovanie

+ Čerstvý vzduch a pohyb vonku zlepšia vašu kondíciu.
Nové projekty v práci vám prinesú vzrušenie a výzvy....

+ Udržiavajte telo v tom najlepšom stave, nech príde čokoľvek.
Nikto nemôže za vaše zlyhania, len vy sami....