Sex až po svadbe! Päť dôvodov, prečo vydržať!

Hoci má sex po svadbe svojich odporcov, stále existujú pozitíva, pre ktoré je vhodné počkať až do doby, keď s partnerom budete oficiálne svoji.

04.02.2017 14:20
svadba - nevesta - láska Foto:
Ak počkáte s milovaním do svadby, váš vzťah sa dostane na novú úroveň.
debata (19)

Maximálne odovzdanie

Nepriatelia sexu po svadbe operujú s tvrdením, že dvojica sa má brať vtedy, ak pozná aj svoje sexuálne preferencie. Ak počkáte s prvým milovaním do svadobnej noci, už to samo o sebe o vás veľa napovedá. Dokážete sa spolu dokonale zladiť v predstavách a potom to pôjde aj v posteli. Navyše vytúžené a absolútne odovzdanie sa jeden druhému je skutočne čarokrásne a oplatí sa niekedy počkať až na biele šaty.

Nebudete slobodnou matkou

Tie to majú v živote jednoducho vždy zložitejšie. Dnes už je každému jedno, čo hovorí suseda, alebo rodina na to, že mladí sexujú aj bez papiera. Horšie je, ak žena ostane sama s potomkom na krku. Milostná nehoda po svadbe je jednoducho ľahšie znesiteľná, ako keď sa pritrafí v rámci flirtu a vám zostanú spomienky na celý život. Navyše pred svadbou si partnera už dobre preklepnete aj na to, či s ním dieťa vychovávať chcete.

Krásna odmena

Sexuálny život pred svadbou je už viac menej automatický. Čo sa potom zmení, ak príde deň D? Ak počkáte s milovaním do tohto okamihu, bude to pre vás skutočným prekročením prahu, niečím magickým, dlho očakávaným a vzťah sa dostane na novú úroveň. Je to pekná symbolika a oplatí sa ju zakúsiť. Svadobná noc s prvým milovaním chutí omnoho lepšie, ako keď sa len ponáša na stovky nocí pred ňou!

Zdravší partner

V čase, keď všade navôkol zúria pohlavné choroby, je sexuálna zdržanlivosť a vernosť azda tou najspoľahlivejšou prevenciou. Ak ste s partnerom vydržali niekoľko mesiacov, máte istotu, že milovanie bude skutočne zdravé, dokonca aj bez HPV. Teda ak ste boli odhodlaniu milovať sa až po svadbe verní obaja.

Vernejší partner

Sexuálna nespokojnosť a túžba po nových erotických zážitkoch je jeden z hlavných motorov nevery. Ak partner dokázal čakať na svoju vyvolenú, vydržal obdobie, keď ho nepustila ďalej ako k vášnivému bozku, znižuje to jeho sklon vyhľadávať sexuálne aférky len tak z rozmaru. Vie sa ovládať a to je pre vzťah iba dobré.

© Autorské práva vyhradené

19 debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #intimity #milovanie #svadobná noc #sexuálna zdržanlivosť

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...