Preč s nimi! Neobklopujte sa ľuďmi, ktorí vám pijú krv

Naučte sa povedať "nie" a zbavte sa ľudí, s ktorými vlastne ani byť nechcete.

04.02.2017 11:00
muž, klamár, lož, nos Foto:
Vymýšľa si naozaj poriadne?
debata

Po stretnutí s nimi máte vždy horšiu náladu

Celý svet je proti nim a vy ste tu na to, aby ste si to vypočuli. Ako ich ničí šéf, podvádza priateľ, využívajú súrodenci… Vaše zmierlivé slová nepomáhajú, gejzír sťažností neutícha ani po hodine či dvoch. Zo stretnutia s takýmto človek odchádate vždy, ale naozaj vždy celkom pdychicky vyčerpaná a naštvaná na celý svet. Ale najmä na seba, že ste nedokázali povedať „nie, nestretneme sa“. Je na čase, aby ste sa to naučili.

Často vám klamú

Je jedno, či ide o klamstvo malé alebo veľké. Jednoducho ich pri ňom prichytíte a je vám z toho trápne. Človeku oproti vám ani nie. Rozmýšĺate, prečo to robí a čo tým sleduje. Klamára vo svojom okolí mať nechcete. Na príbehy klamára sa už pozeráte s odstupom a cez prsty a celkom úprimne povedané – ani sa vám tieto príbehy počúvať nechcú. Ste priveľmi slušná a tak trpíte a trpíte. Ale prečo? Klamárov vo svojom živote nepotrebujete.

Neustále vás upozorňujú na vaše chyby

Iste, nie ste neomylná a dobre to viete. Ale kto je? S konštruktívnou kritikou nemáte problém. Ale s večnými negatívnymi poznámkami na vašu osobu už problém máte. Prečo sa musíte stále brániť, a navyše pred človekom, ktorý sa vydáva za vášho kamaráta. Obklopte sa ľuďmi, ktorí vás inšpirujú, rozosmejú, potešia a povzbudia. Ale nie takými, pri ktorých sa neustále cítite neschopná, škaredá či hlúpa. Taká predsa nie ste!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kritika #klamár #priatelia

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...