Žiadna jednorazová ponuka! Zvoľte rafinovanosť a po rande určite zavolá

Niektoré pravidlá randenia sa neoplatí meniť. Poznáte tie, ktoré fungujú?

01.02.2017 17:00
romantika, rande, láska Foto:
Ako ho zaujať na rande?
debata (1)

Rýchle rozlúčenie

Rande sa vydarilo, on je spokojný, vy sa usmievate. A hoci sa vám ešte nechce rozlúčiť, je dobré to urobiť rýchlo a rázne. Áno, obdarte ho milým úsmevom aj prísľubom ďalšieho stretnutia, ale nič viac. Potom už len „zbohom“ a „vidíme sa“. Práve takýto odchod v ňom vzbudí záujem a napätie a on neodolá. Ozve sa čím skôr, aby vás opäť videl.

Milé prekvapenie

Občas je dohadovanie, kde si dáte ďalšie rande, priam nekonečné. Ako osviežujúcio na neho zapôsobí, ak mu v telefóne poviete, čo ste vybrali a kde vás má čakať. Ak mu navyše ukážete nové miesto, ktoré nepozná a ktoré máte rada, očaríte ho. Svojou rozhodnosťou aj tým, že nie ste len pasívnou „čakateľkou“ na to, čo navrhne on. Takže skôr, než sa ozve, ešte premýšľajte, kam ho zavoláte na ďalšie stretnutie. A práve na výbere si nechajte extra záležať.

Len nie jednorazová ponuka

Žiadne podliezanie chlapovi oproti vám. Len jemné flirtovanie, milé úsmevy, isté náznaky či prísľuby. Muži chcú ešte stále o ženu bojovať, túžia po tajomstve aj dobrodružstve a ak im to všetko ponúknete v rafinovanom „balení“, neodolajú. Základom nie je „jednorazová“ ponuka so všetkým, čo si muž môže pri pohľade na vás predstaviť. Tajomstvom úspechu počas randenia je premyslené „dávkovanie“.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #muž #rande #zásady #rafinovanosť

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...