Pohádali ste sa? Tipy ako sa udobriť na počkanie!

Udobrovanie je niekedy proces, ktorý chce každý, ale nikto netúži príliš ustúpiť, alebo pokračovať vo výmene názorov. Existujú spôsoby, ako tento proces zjednodušiť a aj rozhádané mysle doviesť k „rozumu“.

29.01.2017 17:00
rozchod, láska, vzťah, problém Foto:
Hádka v nikom nevytvára príjemné pocity.
debata

Urobte radosť tomu druhému

Činy sú jednoducho vždy viac ako slová. Prestaňte hovoriť, hádať sa a filozofovať. Nie je potrebné si ani sypať popol na hlavu, jednoducho nechajte minulosť za sebou a poponáhľajte sa tomu druhému spraviť radosť. Môže to byť maličkosť ako fľaša piva, pohár dobrého vína, alebo doneste partnerovi jednoducho niečo, čo ho poteší. S rozjarenými očami prehliadne aj to, že ste možnosť spravili chybu.

Stavte na nežnosti

Sú osvedčeným spôsobom, ako zahladiť pálivosť hádky. V praxi to znamená, že už nemusíte používať slová, keď sa hlási reč tela. Niekedy partner v snahe hrať hrdinu odmieta láskanie od ženy, s ktorou je pohádaný. No len do chvíle, kým si nedá podväzky, alebo mu neudrie na citlivú strunku jeho fetišov a rozkoší. Proti ženským zbraniam ešte žiadny muž vojnu nevyhral.

Spoločný plán

Pohádaná dvojica zväčša potrebuje odlúčenie, aby si každý uvedomil, a čo pre neho ten druhý znamená. Po chvíľach tichej domácnosti, alebo oddelených posteliach, je na mieste ponuka spoločného víkendu, alebo len obyčajná aktivita doma. Vynikajúco sa hodí akýkoľvek šport, zábava, prípadne relax, pri ktorom sa stresové hormóny odplavujú a vyhrávajú endrofíny. V uvoľnenej atmosfére veľmi rýchlo pochopíte, že k sebe patríte. Hoci možno na niektoré veci máte rozličné názory.

Spravte si pekné veci

Hádka v nikom nevytvára príjemné pocity. Preto je dobré ich vykompenzovať niečím, čo vás opäť zocelí. Hľadáte to správne riešenie? Môže to byť pesnička, pri ktorej ste sa spoznali, alebo ste zamilovane tancovali. Prípadne môžete partnerovi iba tak poslať vašu spoločnú fotku, kde ste boli na dovolenke šťastní. Pokojne aj mobilom, ak odmieta komunikovať. Vytiahnite zaujímavé zážitky a jednoducho ich spomeňte pri večeri. Dobro nevíťazí nad zlom len v rozprávkach. Nikto sa nedokáže dlho hnevať a rozčuľovať, ak na neho vytiahnete pekné chvíle. Čoskoro opäť budete spolu štebotať ako zamilované vtáčence.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #hádka #riešenie #udobrovanie

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...