Najobľúbenejšie ženské masturbačné techniky!

V živote nastanú situácie, keď sa potrebuje žena spoľahnúť sama na seba. Vtedy je dobré poznať nástroje, ktoré vám tieto chvíle spravia ešte krajšími.

28.01.2017 17:00
horúca voda - sprcha Foto:
Dráždenie prúdom vody patrí medzi najorgazmickejšie techniky uspokojovania sa.
debata

Láskavý tok vody

Každá žena je iná, ale v oblasti sexuálneho uspokojenia často siahajú po rovnakých technikách. Takých, ktoré ich telu robia najlepšie. Vďaka tomu možno vytvoriť rebríček najorgazmickejších hier. Medzi nimi vedie dráždenie prúdom vody. Je to masturbácia a pritom sa nemusíte sama seba rukami ani dotýkať, čo mnohým ženám spôsobuje skvelé pocity. Najlepšie je skúsiť pomalé bubnovanie sprchy na klitoris. Ďalšou alternatívou je nechať naň tiecť priamo prúd vody. Tieto hry je vhodné spojiť s napúšťaním vane pri kúpeli. Voda nevyjde navnivoč a kým sa začnete mydliť, môžete mať za sebou pekné dva orgazmy.

Využitie periny

Mnoho žien spáva s paplónom naskladaným medzi nohami. Nie je to náhoda. Skôr ide o favorizovanú metódu, ako sa kvalitne uspokojovať. Zhrubnuté konce paplónov zapasujú presne na miesta slasti. Potom stačí už len otočiť sa na brucho a jemným trením sa dopracovať k vytúženému blahu.

Spomaľte

Na sebaukájanie je potrebné si vyhradiť dostatočný čas. Dá sa uspokojiť aj rýchlo, ale lepšie to je s časovou rezervou. Aj muži sú zväčša kandidáti na rýchle praktiky a preto aspoň sama doprajte svojmu telu luxus pomalého dráždenia. Prechádzajte si čo najpomalšie po klitorise, stláčajte bod G a nevyhýbajte sa ani dráždeniu poprsia, či bradaviek. Neobmedzujte sa na jednu ruku v lone, tou druhou dráždite iné časti tela a prepojte slasti.

Práca s klitorisom

Nie je to len o trení smerom hore a dole. Klitoris má rád zmenu a preto mu doprajte aj stláčanie plus pohyb zo strany na stranu. Týmito krúživými pohybmi spoznáte novú úroveň pocitov. Niektoré ženy dokonca tvrdia, že intenzitou sa nikdy nevyrovnajú žiadnemu bežnému milovaniu s partnerom.

Hi-Tech orgazmus

Erotické hračky zďaleka nie sú pre staré a opustené panny. Naopak. Efektívne poslúžia aj moderným ženám, ktoré občas parter nevie nasýtiť. Mimochodom erotické hračky vedú v samouspokojovaní u každej ženy. Prečo? Pretože ich navrhujú, vyrábajú aj plánujú výsostne pre ženské potešenie. Využite najlepšie mozgy planéty pracujúce pre ženské vyvrcholenie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #orgazmus #masturbácia #dráždenie #uspokojenie

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...