Nemiluje vás? Akú stratégiu záchrany zvoliť?

Konečne ste našli toho, koho túžite mať po svojom boku. Ale čo, ak práve ten, o koho láske ste boli presvedčená, vaše city prestane opätovať?

27.01.2017 11:00
Smútok z rozchodu môže viesť k odmietaniu jedla... Foto:
Smútok z rozchodu môže viesť k odmietaniu jedla a nechutenstvu.
debata

Aké existujú stratégie prežitia v období, kedy na túto nepríjemnú skutočnosť prídete?

Stratégia č. 1: Ruky preč, okamžite

Lásku si nekúpite ako čosi na trhu, žiadne vyjednávanie nepomôže. Nemiluje vás a hotovo. Žiadne vyjednávanie samej so sebou vetami typu: „Ešte mu dám čas“, nepomôžu. Zachovajte si hrdosť, o lásku neproste ani nevyjednávajte, pretože láska buď je alebo nie je. Muži to vidia presne takto. Čím skôr sa s ním rozlúčite, tým ľahšie nájdete cestu k inému mužovi.

Stratégia č. 2: Majte rada samú seba

Ak zistíte, že objekt vašet túžby vás nemiluje, neobviňujte samú seba. Nie ste ani škaredá, ani nudná či nezaujímavá. City sú komlipovaná záležitosť a len zopár ľudí vie presne pomenovať, prečo chémia funguje či nefunguje. Čím to je, že ľudia sa do seba zamilujú… Ani po odmietnutí preto nepodliehajte pocitom menejcennosti, skôr si nezáujem odôvodnite tým, že ste neboli jeden pre druhého stvorení. Je to presne tak. A nemôže za to ani váš účes či plnšie tvary. Verte si!

Stratégia č. 3: Vypadnite preč

Nemiluje vás? OK! Ak máte srdce zlomené, možno vám práve útek pomôže aspoň sčasti ho zaceliť. Akceptujete to, len nedokážete vydržať na jednom mieste, máte pocit, že musíte vypadnúť. Kamkoľvek. Zbaľte si veci a choďte. Vyvetrajte si hlavu, popremýšĺajte nad budúcnosťou, načerpajte energiu. Jednoducho to spracujte po svojom niekde, kde budete mať pokoj od všetkých. A následne sa vráťte s čistou hlavou a myšlienkami cielenými na budúcnosť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #partner #stratégia

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...