Muž v znamení vodnára chce intelektuálku!

Znamenie vodnár je rozpoltené a pripomína znamenie váhy. Je to preto, že mu vládnu dvaja rozdielni vládcovia. Saturn a Urán.

05.02.2017 08:00
vodnár Foto:
Muž v znamení vodnára.
debata

Kľúč k vodnárovi

Ako to vysvetľujú astrológovia, Saturn stelesňuje prísnosť a poriadok, Urán zas slobodomyseľnosť a revolučnosť. Muža v znamení vodnára preto treba chápať a následne mu porozumieť vďaka tomuto kľúču. Pohybovať sa bude od jedného mantinela k druhému. Má rád poriadok, ale potom sa preklopí do inej roviny, kedy mu je najcennejšia sloboda.

O ženu sa postará

Začiatok vzťahu s vodnárom nie je pre ženu, nech je akokoľvek zamilovaná, najľahší. Známy je totiž tým, že nevie vyjadriť lásku žene. Tá by si to mala buď domyslieť, alebo o nej pochybovať. Má tendenciu starať sa o ženu, ktorú si vybral, ako to robia otcovia. Mať ženu pod ochrannými krídlami, to chce.

Kto sa neožení…

Vie byť tvrdohlavý ako býk a vo vzťahu najviac zo všetkého oceňuje slobodu. Neuznáva prsteň na prste, on chce mať celoživotný pocit voľnosti. Žije podľa logiky: Kto sa neožení, nemusí sa (o pár rokov) rozviesť. Žiarlivosť ho ubíja a keď ju čo i len zacíti, iste z tohto zväzku vycúva. Na otázky kde bol a s kým, z princípu neodpovedá.

Nie je nudný

Ktorá žena má väčšiu šancu získať si jeho srdce? Vodnár obdivuje intelektuálky. Vie, že keď prvotná zamilovanosť pominie, bude sa s ňou mať o čom rozprávať. Vzťah s ním vyhrá skôr žena, ktorá miluje dobrodružstvo a ak navyše aj slobodu (ako on), už to má „takmer isté“. Vodnár v žiadnom prípade nie je nudný…!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nuda #Sloboda #znamenie vodnár #tvrdohlavosť #dobrodružstvo #intelekt

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...