Valentín za rohom: Tri romantické zimné destinácie pre zaľúbených

Čo je pre vás romantickejšie. Nad strechami veľkomesta alebo v zasnežených horách? Chýba vám inšpirácia? Tu sú tri európske destinácie pre zaľúbených cestovateľov!

30.01.2017 13:00
cestovanie, partneri, láska, cestovať, lietadlo, Foto:
Najviac spoločných zážitkov majú páry, ktoré spolu cestujú.
debata

Štúdie naznačujú, že páry, ktoré spolu cestujú, majú lepší, pevnejší vzťah. Takže je najvyšší čas pobaliť kufre, poklopkať vášho miláčika po pleci a vydať sa do sveta. Pýtate sa: No dobre, ale kam…? Tu sú tri destinácie, výber ktorých neoľutujete!

Švédsko

Zasnežené jedličky, kúzelné jazerá a kuriózne horské chaty. Švédsko stojí za zhliadnutie aj v zime. Najmä oblasti, ako je južný Värmland s viac ako 80 prírodnými rezerváciami alebo miesto Jonsered pár kilometrov východne od Göteborgu s úžasnou scenériou a záhradami vás pozve na dlhú turistiku alebo lyžovačku. Večer možno zakončiť pri krbe v typickom švédskom vidieckom prostredí. Tu je ten najsprávnejší čas na všetky intímne otázky!

Anglicko

Cornwall! Je pravda, že vo februári je tam pomerne zima a drsné podnebie, ale grófstvo v juhozápadnej časti Anglicka slúžilo napríklad aj ako kulisa slávnym románom Rosamunde Pilcherovej. Práve pre svoje jedinečné kúzlo! Nádherné pobrežia, malebné dedinky a majestátne vily – pre toto všetko je Cornwall vyhľadávanou destináciou. Za mimoriadne krásne sa považuje stredisko St. Ives, ktoré dýcha farebnými domami a úzkymi uličkami. Romantika na pohľadanie!

Francúzsko

Paríž to sú aj útulné kaviarničky a krivolaké uličky. Ak ide o romantickú destináciu, patrí k absolútnym klasikom – svoj prívlastok „mesto lásky“ nedostal Paríž len tak náhodou a ani omylom. Obzvlášť nádherný by mohol byť pobyt v apartmáne s výhľadom na strechy a Eiffelovu vežu, symbol francúzskeho hlavného mesta. Tí, čo by chceli nasať trochu zvláštnej atmosféry, mali by sa poprechádzať medzi Seinou a Notre-Damom. Ďaleko od davov sa vlnia cestičky okolo Rue Chanoinesse a má to stredoveké romantické čaro – najmä za súmraku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Francúzsko #anglicko #prechádzka #Švédsko #romantika #Valentín #kúzlo

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...