To najlepšie, čo môžete urobiť pre muža rukami a nohami!

Doniesť pivo a navariť večeru? Ale kdeže! Na to predsa existujú donáškové služby. Muž ocení ženské dlane a chodidlá predovšetkým v posteli.

24.01.2017 09:00
opätky, sex, intimity Foto:
Doprajte vášmu mužovi sex vo vysokých lodičkách.
debata

Jemná masáž s lubikantom

Lubrikačný gél rozhodne nie je iba pre ženy v menopauze, ktoré majú problémy so suchšou sliznicou vagíny. Je to skvelá pomôcka pre všetky, ktoré by rady potešili partnera aj inak, ako klasickou súložou. Stačí kvapka medzi vaše chodidlá, alebo dlane a viete spraviť masáž intímnych partií partnerovi na takej úrovni, že na to bude spomínať ešte niekoľko dní.

Dráždenie s výhľadom

Pohľad na nahú ženu a nebodaj rozkročenú je jedinečný a žiadaný. O to viac, ak sa partner môže pozerať a vy mu ulahodíte svojimi nohami. Lubrikačný gél zohrejete na chodidlách, posadíte sa oproti partnerovi a začnete ho v rozkroku dráždiť nohami. Nepotrebujete na to žiadny masérsky kurz, ani špeciálne schopnosti. Jednoducho budete partnera dráždiť prstami, chodidlami, členkami, celými nohami a pritom mu umožníte pohľad na vaše telo. Je to presne to, čomu bude hovoriť siedme nebo.

Nohy v akcii

Je vhodné ich používať aj pri klasickom milovaní. Vedeli ste, že partnera dokonale nabudí, ak mu pri klasike ovíjate nohy okolo tela, alebo nebodaj mu nimi dokážete dráždiť pozadie? Platí to pri každej polohe. Objímanie ženskými nohami muži vyhodnocujú ako jednu z odborných znalostí dobrej milenky.

Obujte sa prosím

Nohy vo vysokých lodičkách sú najobľúbenejší fetiš. Doprajte ho preto aj tomu vášmu. Uvidíte, že si celkom rád užije. Tu je potrebné zvoliť mieru rozkoše, ktorá mu vyhovuje a je dobré prejsť pokusom a omylom. Môže to byť záľuba od bozkávania nôh v pančuchách a črievičkách až po hladenie penisu podpätkami, obtieranie sa topánkami o telo pri milovaní, alebo extrémnejšie chodenie po hrudi. Proti mužskému erotickému gustu nemajte predsudky.

Poctivá ručná práca

Ženy dajú obvykle ruky preč od partnerovho prirodzenia v momente, keď je pripravený na milovanie. Chyba! Opäť stačí trocha kĺzania, položiť partnera na chrbát a využiť šikovné prsty. Najpraktickejšie je, ak mu dlaňou jednej ruky chodíte po penise a prstami druhej mu jemne masírujete oblasť žaluďa. To je presne to, z čoho muž dostane orgazmus skôr, ako sa nazdáte. Ide o vynikajúci spôsob láskania aj v prípade, že máte svoje dni, ale muž potrebuje zbaviť nahromadenej sexuálnej energie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #lubrikant #dráždenie #masáž #sexuálne techniky

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...