Žena v znamení vodnára nebude v klietke! Chce lietať

Podobne, ako žena, narodená v znamení váhy, aj žena-vodnárka je váhavá. V tomto prípade bude zvádzať boj so životnou dilemou. Myslí si, že sa treba rozhodnúť. Buď kariéra, alebo materstvo na plný úväzok.

23.01.2017 09:00
vodnár Foto:
Žena v znamení vodnára.
debata

Materstvo verzus kariéra

Ako naznačujú astrológovia, väčšinou sa ženy, narodené v znamení vodnára (druhá polovica januára, prvá polovica februára), rozhodnú byť dobrými matkami. Keďže sú však veľmi inteligentné, budú trpieť, ak sa nebudú môcť realizovať. Ony totiž chcú, aby o nich bolo počuť, aby v tomto svete niečo dokázali. Matky však budú láskavé, najláskavejšie.

Silná intuícia

Pokojne sa táto žena môže spoľahnúť na svoju intuíciu. Je silná, dáva na ňu. So ženou v znamení barana a tiež so strelkyňou ju spája túžba po slobode. Aj preto býva asi posledná „z triedy“, ktorá sa vydá. O tom, že spojí svoj život s mužom, ktorého si vybrala, musí byť presvedčená do špiku kostí. Ale čo jej to prinesie… Nie je v tomto smere romantička a sloboda je sloboda… Víťazí.

Žiarlivosť nemá šancu

Aj to je dôvod, prečo vo svojom živote nestrpí žiarlivého muža. Jeden náznak žiarlivosti (zväzovania) a môže sa s ňou rozlúčiť. Zdúchne mu zo života bez stopy, rafinovane si pobalí svoje veci, zmení telefónne číslo, zahladí stopy. Je podobná strelcovi – ten by ju pochopil. Je rada stále na cestách, ak doma, tak s nevybaleným kufrom. Slobodu chce cítiť v každej kostičke svojho tela.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sloboda #žiarlivosť #kufor #materstvo #vydaj #znamenie vodnár #intuícia

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....