Nudí vás sex? Návod ako vrátiť vzťahu stratenú vášeň!

Na začiatku si nikto nepripúšťa, že vášnivé noci sa môžu niekedy premeniť na nudné partnerské povinnosti.

08.01.2017 16:00
láska - partneri - vášeň - sex Foto:
Ako navrátiť do vzťahu znovu vášeň?
debata (2)

Realita dlhoročných vzťahov však naznačuje, že vzrušujúcejšie ako milovanie je už často aj sledovanie novej televíznej reklamy. Zmeňte tento stav, ktorý neprospieva vášmu telu, energii ani vzťahu.

Začnite sa na teba tešiť

Všetko v sexe je len o správnom uhle pohľadu. Ak sa na polovičku budete pozerať ako na súčasť vášho života, niekoho kto vám pravidelne píli uši, je samozrejmosťou, nebudete po ňom prahnúť ako púšť po daždi. Skúste sa seba navzájom pozrieť inou optikou ako doteraz. Nájdite novú vášeň v živote. Začnite s partnerom niečo nové. Choďte na kurz tanca, na adrenalínovú zážitok, wellness, nájdite si nové hoby. To vás oboch ukáže v inom svetle a bude stimulom vášne aj keď svetlo v spálni zhasnete.

Dajte si čas

Aj láska a sex potrebujú čas. Čo je problémom v manželstve? Máme čas na čokoľvek mimo samých seba. Nájdite si počas víkendu hodinu až dve iba pre seba. Na nič iné, iba na rozkoše. Ako môže fungovať vášeň vo vzťahu, keď ju nemáte kedy kultivovať? Dajte si masáž, skúste vaňu, spoločnú sprchu, bozkávajte sa, hladkajte. Spôsobujte jeden druhému radosť. Možno to zo začiatku bude rozpačité, ale nakoniec sa chytíte ako pahreba, ktorá dostane nové uhlíky.

Prevezmite iniciatívu

Najhoršou možnosťou je čakať, že sa niečo zlepší samo od seba. Takto to nefunguje v živote ani v sexe. Ak sa nechcete nudiť, ale doslova súložiť prvú ligu, zabudnite, že to má byť chlap, kto urobí prvý krok. Robte veci, po ktorých túžite, skúšajte novinky a zabavte sa jednoducho sama. Uvidíte, že táto hra nadchne aj partnera.

Stimulujte sa cudzím sexom

Mnoho dvojíc, ktoré sa už dostatočne „opozeralo“, hľadá úlety a milenecké azyly. Za všetkým tkvie nuda. Dá sa to však aj bez prekročenia hraníc vernosti. Pozrite si vo dvojici erotický film, alebo aj niečo tvrdšie. Každého priťahuje z času na čas pohľad na cudzie telo a sexualitu. Máloktoré dvojice sa vydajú cestou erotickej inšpirácie. Potom sa buď nudia, alebo podvádzajú. Skúste si nájsť vizuálne erotické stimulácie spolu a uvidíte, že váš prípad nebude ani jedno ani druhé. Dokážete sa osviežiť sami a mnoho vecí si možno požičiate aj do postele. A je po nude!

Vyznávajte si lásku

Nezabudnite na to počas dňa. Robia to mladí, puberťáci a starší to berú ako zbytočnosť. Slová, objatia a vyznania lásky aj viac ráz za deň toho druhého potešia, pohladia a stimulujú jeho záujem o vás aj sexuálnu túžbu.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #sex #partner #vášeň #radosť #spokojnosť

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....