Aké mužské prirodzenie žene urobí najlepšie?

Hľadanie ideálu pre ženy sa blíži do finále. Má približne 16 centimetrov, ale na dokonalosť si penis vyžaduje aj iné parametre ako iba správnu dĺžku.

07.01.2017 16:00
penis Foto:
Viete, ako by mal vyzerať ideálny penis?
debata (1)

Priemer pokojne stačí

Mužský penis má priemerne 15 centimetrov, teda ak sa budeme pohybovať v našom európskom revíri. A ženám to stačí. Pri prieskume v Los Angeles síce ženy favorizovali veľkosť 16 centimetrov, ale priznali, že aj 14 ich vie plnohodnotne uspokojiť. Preto ak váš partner spĺňa túto rozmerovú hranicu, má telesné predpoklady na to, aby ste boli uspokojená.

Hrúbka nepustí

Stovky žien mali v rámci univerzitného prieskumu k dispozícii modely penisov a ako víťazný pre ich rozkoš vyplynula hrúbka okolo 4 centimetrov. Práve to je ideál, na ktorý je z praxe stavaná ženská vagína. Pretože hoci je pružná aj do strán, táto hrúbka je dostatočná, aby u väčšiny žien zabezpečila správne pnutie, ale necítili sa „preplnené“.

Zakrivenie

Skutočná alfa a omega uspokojenia. Tajomstvo toho, či sa uspokojíte, alebo nie. Zakrivenie údu dokonale dopĺňa dĺžku aj hrúbku. Je to najkľúčovejšia vlastnosť milostného uspokojenia. Každú muž má pritom zakrivenie iné. Je skoro tak jedinečné ako odtlačok prsta. To je dôvodom, že dvaja partneri s rovnakými rozmermi vás nemusia rovnako uspokojiť. Rozhoduje zakrivenie. Ideálom je mierne ohnutie v bumerangovom tvare. Vtedy je penis priam dokonale uspôsobený na to, aby vám dráždiť bod G a ďalšie centrá slasti, ktorých väčšina sa nachádza na hornej strane vagíny.

Správne kmitanie

Mať „papierovo“ dokonalý nástroj však nehovorí nič o tom, ako budete spokojné s celkovým výkonom. Ak by to záležalo len na uhloch a centimetroch, najlepším spoločníkom ženy by bol vibrátor. Ten je však na skutočný sex krátky. Preto ženy najviac oceňujú mužov, ktorí svoj penis vedia používať. Nechodia s ním iba von a dnu, ale aj hore a dole, pohybujú sa do strán, sú nežnejší v pohyboch, ako tí, čo majú tendenciu byť iba dvojsmerní, dopredu a dozadu.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #sex #penis #žena #dĺžka #ideál

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...