Nepodceňujte nahotu! Takto sa zlepší vzťah, ak sa viete správne vyzliekať

Nehovoríme o prvom nesmelom súkaní sa z nohavičiek v novom vzťahu. Horšie je, že aj ženy v dlhodobom vzťahu majú niekedy problém byť pred partnerom nahé. A to už je skutočne chybou, ktorá sa neraz opláca neverou.

03.01.2017 09:30
vagína, starostlivosť, žena, nahota, intimita Foto:
Nebojte sa pred partnerom byť nahá. Vylepší sa váš vzťah.
debata

Primárny mužský cieľ

Muž chce vidieť partnerku nielen namaľovanú, dokonale nastylovanú, ale odjakživa predovšetkým nahú. Je to ich sen od prvého rande. Chcú sa vám dostať na kožu pohľadom, dotykom a vidieť aj to, čo ostatným ostáva skryté. Ak však budete raziť teóriu, že na lásku stačí mať zhasnuté v spálni a užiť si pár polôh po pamäti, muž nemôže byť spokojný.

Nahota stimuluje potešenie

Muži sú vizuálne založení. Preto ich tak očaruje výstrih peknej dámy a dokážu sa vzrušiť aj pri erotickom filme. Ak vnímajú, že v lete na ulici je viac nahoty ako medzi vami dvoma, vyhodnotí to ako chybu v programe vzťahu. Pohľad na vlastnú nahú partnerku je pre každého najkrajší. Ako ho nemá, snaží sa nasycovať inde. Taká je logika mužského myslenia.

Prehĺbite vzťah

Nahota vo vzťahu zďaleka nie je o povrchnosti. Vyskúšajte si to na vlastnej koži. Byť s partnerom nahá znamená intenzívnejší kontakt. Nemusí to vždy skončiť iba vášnivým milovaním. Nahé objímanie sa napríklad ráno v spálni, po sprche v kúpeľni, alebo na dobrú noc pred spaním, vytvorí medzi vami omnoho silenejšie puto nehy, dôvery a lásky, ako keď sa vystískate oblečení.

Zaručuje vernosť

Nie je zázračným návodom na dokonalú vernosť. Je však dôležitou súčasťou skladačky z tajomstva, ako si uchrániť chlapa len pre seba. Viac nahoty znamená, že muž bude mať menšiu tendenciu vyhľadávať iné nahé prsia.

Naučte sa vyzliekať správne

Nie je to len o zhodení čiat a stáť s rukami cez prsia. Zahoďte spolu so zvrškami aj stopy hanby. Iba nahota zvodná, automatická a spontánna poteší oko. Rozhodne nie taká, aby sa muž musel predierať k vašim bradavkám a prosiť sa. Nešetrite ani zvodnými pohybmi a erotickými pózami. Ak to nedokážete, partner aj bez slov vyčíta, že si sama neveríte a vaše sebavedomie je na bode mrazu. Pozor, muži najčastejšie končia vzťahy so ženami, ktoré nie sú spokojné samy so sebou. Veď akoby potom mohli byť s nimi spokojní oni? Nahota toho o budúcnosti vzťahu naznačí viac, ako sa vám zdalo.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nahota #vzťah #partner #odvaha #hanblivosť #Intimita

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...