Sex na prvom rande. Toto sú jeho výhody!

Diskutovaný, sporný, ale ako všetko, popri nevýhodách má sex na prvom radne aj svoje pozitíva.

01.01.2017 17:00
láska - milovanie, sex Foto:
Od prvej chvíle máte možnosť užívať si partnera naozaj naplno.
debata (7)

Dnes si povieme o tej svetlejšej stránke skutočnosti, že už po pár hodinách v spoločnosti nového chlapa neviete držať nohy spolu.

Viete na čom ste

Prvý sex nebýva najlepší. Ani v prípade, že ste si padli do oka a okamžite ste zohraní. Na prvom sexe je skrátka vždy čo vylepšovať. Niekedy býva skvelý, dobrý, obstojný, taký, že okamžite rozpoznáte, kde má chlap rezervy aj potenciál. No a niekedy je to čistokrvné fiasko. Máte materiál, z ktorého jednoducho viete, že nič dobré nebude. Vtedy môžete okamžite ušetriť čas. Nedáte si šancu zamilovať sa po uši a potom o niekoľko rokov si búchať hlavu o stenu, že síce máte super chlapa, čo dobre varí, ale žijete v permanentnej sexuálnej frustrácii.

Máte to za sebou

Môže to vyzerať tak, že na prvom rande skáčete do postele pravidelne, ale to už je na vašej charizme a spôsobe vysvetlenia, že to tak vôbec nie je, iba ste natrafili na skutočne výnimočného človeka. No a máte ušetrené starosti, plánovanie, tančeky o čakaní a odhodlávaní sa, kedy je ten čas. Od prvej chvíle máte možnosť užívať si partnera naozaj naplno. A vôbec to nie je zlé.

Dáte mu šancu odísť

To, čo platí o vás platí aj z druhej strany. Je mnoho prípadov, kedy muži opustia ženu po prvom milovaní. Nesadnete im telom, chémiou, číkoľvek. Ak sa to však stane po pár mesiacoch nádejí, hrozí vám poriadne tuhá depka. Ak to absolvujete po prvej a poslednej noci, aspoň sama pre seba ho označíte za sukničkára a život ide ďalej.

Užijete si

Najmä ak ste boli dlhšie sama, netreba klamať, sex vám jednoducho chýba. Takže si užijete. Bez zodpovednosti, budúcnosti, iba s nádejou, že z toho môže niečo byť. No a taký sex by každá žena mala aspoň raz v živote zažiť. Je to úplne iné ako milovať sa, keď ste dlhodobí partneri. Ten rozdiel sa nedá opísať slovami. Iba žena, ktorá ho zažila, dobre vie, prečo je občas fajn nechať móresy bokom.

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #nádej #prvé rande #sklamanie

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...