Žijete s upírom? Päť znakov, že vás chlap využíva, aj keď tvrdí opak!

Upír sa nemusí živiť len krvou. Môže vás oberať o energiu, radosť zo života aj vyrovnanosť a pokoj.

28.12.2016 07:00
nevera, vzťah, láska Foto:
Žijete s chlapom, ktorý chce iba brať, ale nedáva?
debata

Najhoršie je, ak to nie je mizerný šéf, či kolega, ale váš partner, s ktorým zdieľate jednu posteľ. Ako odhaliť domáceho prísavníka, ktorý vám uberá životnú silu?

Obviňuje vás

Ste obvykle zodpovedná za všetko zlé, čo sa mu stane. Vy ste mali dať pozor, vy ste mu zle poradili, alebo ak ste nič nehovorili, tak práve to je zle. Upíri si nevedia priznať, že každý človek sem-tam zmätkuje, spraví chybu, alebo je neistý. Energetický upír na vás nahádže zodpovednosť a sám sa chce tváriť ako hrdina. Nikdy sa kvôli nemu nezačnite cítiť vinne. Pretože to práve upír chce.

Potrebuje pomoc, ale nepomôže

Je stále pri vás, keď potrebuje, aby ste ho pochopili, aby ste mu robili spoločnosť, sprevádzali ho, ale on už nemá „nervy“, aby s vami išiel do obchodu, pomohol vám s varením, alebo len tak upratal sám od seba a potešil vás. Žijete s chlapom, ktorý chce iba brať, ale nedáva.

Izoluje vás

Je ako na ihlách, keď vyrážate sama do mesta, alebo s kamarátkami do baru. Nie sú to otázky typu: „S kým ideš a kedy sa vrátiš?“ Je to snaha prekaziť vám záujmy, do ktorých nie je zainteresovaný. Za každú cenu. Upír vás chce len pre seba a stále vás presviedča, že nikoho okrem neho nepotrebujete.

Problém na probléme

Energetický upír sa od toho, čo pije krv, priveľmi nelíši. Vysáva z človeka životodarnú energiu. V partnerstve sa to prejavuje neustálym negatívnym naladením. Všetko na neho padá, nepáči sa mu v práci, doma, z maličkostí robí drámu. Nadáva na politiku, susedov, počasie, na všetko. Vytvára prostredie silného negativizmu, ktoré je priam infekčné. Dusí každý náznak optimizmu aj nádeje a z toho žije.

Nerobí veci nezištne

Ak sa pýtate, či energetický upír skutočne miluje, tak pre neho je to istá forma lásky. Akejsi cudzopasnej. K nej patrí aj to, že sa snaží robiť veci, za ktoré ho oceníte, alebo si to priam vypýta. Veci, ktoré pre vás urobí natoľko zdôrazňuje, až ľutujete, že ste ho o ne požiadali. Ak sú dary a prejavy náklonnosti od partnera zdrojom skôr výčitiek a nespokojnosti ako radosti, ide o upírske techniky. Chce z vás vysávať energiu aj cez maličkosti, ktoré by mal urobiť z lásky, ale on s nimi kalkuluje.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #problém #využívanie #obviňovanie

+ Pozor, čo dnes zjete, škodíte tým svojmu žalúdku a črevám.
Čas na zmenu kariéry? Nasledujte svoje srdce a...

+ Čerstvý vzduch a pohyb vonku zlepšia vašu kondíciu.
Nové projekty v práci vám prinesú vzrušenie a výzvy....