Milostné tajomstvá, ktoré muži skrývajú pred ženami za každú cenu

Môžete si sľúbiť lásku na celý život, vernosť, hory aj doly, ale napriek tomu v istých oblastiach úprimnosť od chlapa nečakajte...

27.12.2016 14:30
vzťah, láska, sex Foto:
Každý muž vo vzťahu si zachováva svoje tajomstvá.
debata

Počet mileniek

Skutočnú pravdu o počte mužových sexuálnych partneriek sa dokáže dozvedieť len jediná žena, jeho sestra. K tej vie byť v tejto veci chlap ešte úprimný. Svojej vyvolenej však málokedy priznáva presné čísla. Tou temnejšou stránkou je aj fakt, že muž nepovie pravdu ani v prípade, že počet jeho mileniek sa rozšíri počas doby, keď už má svoju vyvolenú, či zákonitú.

Predstavujú si vás nahú

Verte či nie, je to tak. Možno to neplatí po dvadsiatich rokoch chodenia, ale môžete vziať jed na to, že partner s ktorým ste začali aktuálne randiť, si vás doma premieta do posledného detailu. Aj cez oblečenie sa snaží postrehnúť, aké asi máte prsia, nohy, zadok, celé telo. Keď sa konečne osmelíte a ukážete nahú skutočnosť, už ani tak neobjavuje, ako skôr porovnáva svoje predstavy s realitou.

Nie sú pre vás definitívne rozhodnutí

Prieskumy jednej zoznamovacej stránky v USA zaznamenali, že muži do 29 rokov ešte vždy berú ženy len ako alternatívu a nie ako stabilné partnerky, s ktorými by si chceli založiť rodinu. Obvykle je pre nich motivácia na nadviazanie vzťahu osamelosť, túžba mať viac zábavy, sexu a potešenia. Až muži po tridsiatke hľadajú ženy pre život. To však neznamená, že aj mladší nemôžu objaviť osudovú lásku, no vo väčšine prípadov to nie je ich prvotná motivácia. Hoci vám to nepovedia.

Nevedia správne použiť kondóm

Boli by ste prekvapené, koľko mužov nevie správne nasadiť prezervatív. V tomto sú ako pri elektronike a tvária sa, že nepotrebujú čítať návod na použitie. Preto sa stáva, že ho nenarolujú správnou stranou, alebo nenechajú dostatok priestoru na rezervoár. Vám samozrejme nepovedia, že sú v tejto oblasti samozvaní amatéri, no potom sa často čudujú, ako je možné, že ste ostali tehotná, ak bola použitá ochrana.

Nechcú vždy romantiku

Radi by povedali, že byť romantikom je ich silná stránka, ale bohužiaľ to tak nie je. Mnoho mužov v sebe skrýva dominantné sklony. Niektorí by vás dokonca radi priviazali, nasadili vám náhubok a vodili po byte ako sučku. Veľa chlapov si tento scenár prehráva v mysli, zatiaľ, čo pripravia romantickú večeru a doma zapália sviečky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #tajomstvo #romantika #kondóm #úprimnosť

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....